Elit Grafikusok Klubja VIP Rendezvény és Díjátadó

Budapest | 23 március 2023

Konica Minolta


Sikeresen lezárult a grafikusoknak szóló konferencia, új lehetőségeket biztosítva a szakma képviselői számára!


Az Elit Grafikusok Klubja VIP Rendezvény és Díjátadó ceremóniára 2023.03.23-án a budapesti Öbölház Rendezvényközpontban került sor. Az irodatechnikai és nyomdaipari nagyvállalat egyik legfontosabb eseményén a résztvevők személyesen találkozhattak nyomdaipari szakemberekkel, közelebbről megismerkedhettek a legújabb piaci trendekkel és innovatív technológiákkal. Mindezen felül az előadóknak köszönhetően bepillantást nyerhettek esettanulmányokba, sikertörténekekbe és számos érdekes kutatás eredményeiről is tudomást szerezhettek. A rendezvény célja volt, hogy az üzlettámogató előadások révén a résztvevők olyan ismeretekre és tapasztalatokra tegyenek szert, amelyek felhasználásával a jövőben saját előrehaladásukat és eredményességüket segíthetik. 
 
Az előadássorozat „A sensory marketing ereje” témával indult el, melyet Dr. Újszászi Bogár László meggyőzés- és befolyástechnikai szakértő felettébb izgalmas és érdekes előadása követett. A hallgatók egy olyan világba „érkezhettek meg”, ahova eddig nem igazán volt lehetőségük bepillantani, azaz a meggyőzéstechnika világába. Számos döntésbefolyásoló eszköztárral ismerkedhettek meg a résztvevők, melyeket felhasználva extra előnyökre tehetnek szert a jövőben a munkáik során. A további előadások alatt a grafikusok és marketinges szakemberek megtudhatták miben rejlik a Print ereje, hogyan alkalmazható a mesterséges intelligencia a tervezés során, továbbá találkozhattak számos hazai, valamint nemzetközi inspiráló felületnemesített példával a csomagolás területén.  
 
Az eseményen került sor a hűségprogram és annak részleteinek bemutatására is, mely során a hallgatóság is bevonásra került. A résztvevők kifejezhették véleményüket és igényeiket, milyen szolgáltatásokat, értékajánlatokat preferálnának, látnának a hamarosan induló programban. Legtöbben a képzéseket és a támogató segédanyagokat jelölték meg, az ösztönző modulok és a bemutatótermi szolgáltatások mellett.
 
A szakmai program a várva várt Díjkiosztó Gálával zárult. Az MGI technológia alkalmazására kihegyezett tervek versenyén több, mint 50 pályamunka érkezett, 3 kategóriában.  Minden egyes műalkotás elismerésben részesült, majd pedig a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján kerültek ki kategóriagyőztesek. Minden résztvevőnek ezúton is gratulálunk.
 
Az eseményen a résztvevőknek kellemes vacsora elfogyasztása alatt és után lehetőségük volt az inspiráló tervek és az MGI nyomatminták megtekintése mellett, kapcsolatépítésre, tapasztalataik megosztására és a hogyan tovább átbeszélésére. 
 
„Az résztvevőktől kapott pozitív visszajelzéseket és igényeket alapul véve, megerősíthetjük, kezdeményezésünk folytatásának szükségességét. Az Elit Grafikusok Klubjának megalapítása, és ezen eseményünk csak a kezdet. A 2023-ban 150 éves Konica Minolta ahogy a múltban is, úgy a jövőben is elkötelezett annak érdekében, hogy ügyfeleit, partnereit - beleértve már a grafikusi közösségét is- támogassa szakmai és üzlettámogató programokkal és megoldásokkal. Következő lépésként tervezzük, hogy kisebb csoportoknak nyílt napokat, technológiai bemutatókat és képzéseket szervezünk exkluzív nyomdaipari bemutatótermünkben, Budaörsön.  – nyilatkozta Kószás Attila, a Konica Minolta Magyarország regionális marketing vezetője.
 
Legyél te is klubtag! Bővebben az Elit Grafikusok Klubjáról és a csatlakozásról: www.elitedesigner.hu