i-Series – munkavégzés újragondolva

| 1 március 2019

Innovatív irodai megoldások vállalatának




A folyamatos fejlesztés és az innovatív szemlélet a fejlődés elengedhetetlen összetevője, ezért vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy a munkafolyamatok egyszerűsítésével és automatizálásával időt spóroljon az Ön cégének, melyet üzlete fejlesztésére is fordíthat.

Az irodai munkavégzés igényei egyre változnak, a manuális munkafolyamatok automatizálódnak, digitalizálódnak. A dokumentumok nyomtatására, szkennelésére, és másolására szolgáló multifunkciós eszközöknek (MFP) is lépést kell tartaniuk a fejlődéssel. A Konica Minolta új generációs multifunkciós berendezései, az i-Series modellek révén az iroda munkavégzés kényelmesebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá tehető.  

„Az új MFP termékcsalád bevezetése válasz ügyfelink változó igényeire. Legyen szó hatékonyságról, teljesítményről vagy akár megnövelt biztonságról. A termékcsalád fejlesztése során ezek mind elsődleges szempontok voltak.” – magyarázta Olaf Lorenz, a Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH Nemzetközi Marketing Divíziójának igazgatója.
 

Elköteleződés a fentarthatóság mellett

Az i-Series modellek alacsony energiafogyasztása és gazdaságos üzemeltethetősége csökkentik a környezeti terhelést.


A bizhub i-Series termékei tökéletes illeszkedik a modern irodai környezetbe. Egyszerű kezelhetőségével, kiváló teljesítményével a széria gépei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a feladatokat hatékonyan, kényelmesen és biztonságosan elvégezhessék.

Emelt szintű biztonság

A Konica Minolta bizhub SECURE az i-Series-hez is elérhető, ezzel a szolgáltatással az Ön vállalatánál üzemeltetett berendezése(ke)n biztosítható a személyes és céges adatok védelme, valamint elkerülhetők az adatlopások által okozott károk. Ezen felül opcionális kiegészítésként választható a BitDefender antivírus, mely automatikusan, valós időben ellenőrzi a küldött és fogadott adatokat.

Gyorsaság és hatékonyság

Az i-Series modelljeit erőteljes nyomtatóművel és egy négymagos központi processzorral láttuk el, valamint 8GB-os szabványos memóriával és 256 GB-os SSD-vel, mely biztosítja a gyors reakciót és nagy teljesítményű műveletekre is alkalmassá teszi az eszközöket. A nagysebességű Dualscan eredeti lapadagoló, a digitális papírelferdülés korrektor, és a nagy kapacitású tálcák felelnek a gyors, pontos és zökkenőmentes szkennelésért.

Letisztult tervezés, egyszerű használhatóság

A munkafolyamatok átláthatóságát a 10 hüvelykes éritőképernyős panel segíti elő, melynek kezelőfelülete okostelefon szerű, szélei lekerekítettek, együtt stílusos és korszerű megjelenést biztosítanak. A felhasználói élményt tovább növeli a kezelői felület egyszerű testreszabhatósága, és az érintések utáni rezgő visszajelzés. Az A3-as és az A4-es modellek kezelése azonos, így a felhasználók eszköztől függetlenül könnyedén kezelhetik bármelyik modellt.

Új berendezéseinkről bővebben

az i-Series termékoldalunkon tájékozódhat.

tovább
iseries