IOT Kamerarendszerek bemutatóterem megnyitó | Budapest

| 7 december 2023

A múlt heti sikeres bemutatótermi megnyitónk folytatásaként a nagy érdeklődésre való tekintettel a mai napon megrendezésre került a második megnyitó eseményünk is, közel 30 résztvevővel. Továbbá a tegnapi nap folyamán biztosítottunk egy dedikált pótnapot azok számára, akik lemaradtak eseménysorozatunk első napjáról.


A rendezvény fókusza most is a biztonságtechnika és annak üzleti folyamatokra gyakorolt hatása és kínált megoldásai voltak.

 Az elméleti előadást és az izgalmas hazai, valamint külföldi esettanulmányok bemutatását követően nem csak megismerhették, hanem gyakorlatban is kipróbálhatták vendégeink az intelligens kamera megoldásainkat. A viselkedésanalízis, rendszámfelismerés, vonalkódolvasás és vagyonvédelmi rendszerintegráció csupán néhány terület, melyeket részletesen érintettünk újonnan elkészült, mesterséges intelligenciával felszerelt kamerarendszereinket bemutató termünkben.

 Mindemellett a jelenlévőknek lehetőségük volt megismerkedni a Konica Minolta Digitális Munkahely megoldásaival, melyek hatékonyabbá teszik a mindennapi munkavégzést a manuális tevékenységek csökkentésével és a munkafolyamatok automatizálásával.

 Kívánunk mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet, valamint várjuk a gépi látáson alapuló mesterséges intelligenciával gazdagított megoldásaink iránt érdeklődőket 2024-ben is! Januártól pedig folytatjuk az új innovációink bemutatását és izgalmas események szervezését!