IOT Kamerarendszerek bemutatóterem megnyitó | Budapest

| 30 november 2023

💎 A november hónapot egy számunkra különleges és innovatív eseménnyel zártuk. A nap első felében a résztvevők Szűcs Attila, a Konica Minolta VSS üzletágvezetőjének szakmai előadásait hallgatták meg, ahol bemutatásra került, hogy a biztonságtechnika milyen módon támogatja az üzletet gépi látás alapú megoldásokkal, egy teljeskörűen integrált működés megvalósításával és mérési adatok felhasználásával, legyen szó üzemeltetési, munkavédelmi, gyártási, logisztikai, biztonsági munkafolyamatokról.


A közös ebédet követően a látogatóknak lehetőségük nyílt megnézni az újonnan elkészült bemutatótermünket, ahol élő demó keretében is bemutatásra kerültek a mesterséges intelligenciával ellátott kamerarendszereink és az általuk nyújtott megoldások, mint a viselkedésanalízis, rendszámfelismerés, vonalkód olvasás, vagyonvédelmi rendszerintegráció, mérési adatok integrációja vagy a hőkamerás megfigyelés.

💡 A mesterséges intelligencia egyre több területen van jelen, mint például a gyártás és az autóipar. A rendezvényen a Konica Minolta Magyarország partnerének, a Gablini cégcsoportnak a jóvoltából betekintést nyerhettek vendégeink ezen iparág innovációiba, és ki is próbálhatták az új technológiákat.