KONICA MINOLTA A LABELEXPO KIÁLLÍTÁSON

| 11 szeptember 2023

BRÜSSZEL, BELGIUM | 2023. SZEPTEMBER 11-14.

A Konica Minolta a brüsszeli Labelexpo kiállításon mutatta be legújabb technológiáit és fejlesztéseit a digitális címke- és csomagolóanyag-gyártás területén. A vállalat kevesebb, mint egy évtizeddel azután, hogy bejelentette a címkenyomtatási piacra történő belépését, az iparág egyik meghatározó szereplőjévé vált, innovatív termék portfóliójával és professzionális szolgáltatásával. Az iparág iránti elköteleződését mi sem igazolja jobban, hogy világszerte már közel 1200 rendszer került értékesítésre, és az mostani kiállításon is több sikeres üzletet jelenthetett be a nyomdaipari vállalat.


 
„A négy nap alatt több mint 570 új ügyféllel vettük fel a kapcsolatot, miközben a standunkon hét szakmai eladáson vehettek részt az érdeklődők. Nagy örömünkre szolgált, hogy ennyi látogatóval találkozhattunk, és bemutathattuk a digitális címke- és csomagolóanyag-gyártásban rejlő lehetőségeket, és ipari nyomtatás megoldásainkat.” - mondta Sacha-Vittorio Paolucci, a Konica Minolta Europe ipari nyomtatás üzletfejlesztési vezetője.

A standon öt rendszer kiállítására került sor, melynek egyik legfontosabb eleme a Konica Minolta AccurioLabel 400 digitális nyomdagép volt. A nagy volumenű digitális nyomtatási piacot célozza meg, és percenként akár 39,9 méteres sebességgel nyomtat. Előnyei közé tartozik az automatizált színszabályozás, a gazdaságos üzemeltetés, illetve az alkalmazási lehetőségek szélesebb skálája a fehér tonerrel ellátott ötödik szín révén.  
Az MGI JETvarnish 3D Web 400 és Octopus Web rendszerek, valamint a Konica Minolta PKG-1300 szintén bemutatásra kerültek. 

Kiállításra került továbbá a Konica Minolta AccurioLabel 230-as nyomdagépe is, amelyet a Grafisk Maskinfabrik (GM) DC330Mini stancolóval konfiguráltak.
„A digitális címkenyomtatás ma már az egyik legfontosabb technológiává vált. Továbbra is célunk folytatni a fejlesztéseket és segíteni ügyfeleinknek abban, hogy felfedezzék és hasznosítsák a csomagolási és címkézési területek által nyújtott lehetőségeket.” – tette hozzá Sacha-Vittorio Paolucci, a Konica Minolta Europe ipari nyomtatási üzletfejlesztési vezetője.