Konica Minolta megoldások az Automotive Hungary kiállításán

| 10 május 2024

Cégünk, a Konica Minolta Magyarország is jelen volt az Automotive Hungary kiállításán intelligens kamerarendszereivel, illetve legfrissebb újításával, a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024 kiállításon debütált FORXAI Smart Mirrorral.


A standunkra látogatók testközelből tapasztalhatták meg, hogyan működik a mesterséges intelligenciával támogatott technológia a gyakorlatban. A FORXAI Smart Mirror képes azonosítani, nemcsak azt, hogy a felhasználó visel-e egyéni védőfelszerelést, de azt is, hogy azt helyesen viseli-e, ami kritikus jelentőségű a biztonsági előírások szigorú betartása szempontjából. Emellett intelligens kameráinkat, és azok funkcionalitását is megismerhették a jelenlévők.

Markarián-Hodován Artin kollégánk „Gyártásoptimalizáció AI alapú gépi látás segítségével” című előadásával mélyebb betekintést nyújtott abba, hogy a mesterséges intelligencia alapú vizuális minőség-ellenőrzés miként képes hozzájárulni a gyártási folyamatok hatékonyságához.

A szakmai eseményeken túl, a FORXAI Mirror és intelligens kamerarendszereink a budapesti VSS bemutatóközpontunkban is megtekinthetők, ahol az érintett iparágak képviselőinek személyre szabott konzultációkat kínálunk. Előzetes időpont foglalás is lehetséges az alábbi weboldalon: https://lnkd.in/d3Q7QGYD