KONICA MINOLTA | ÚJ GENERÁCIÓS IRODAI MEGOLDÁSOK PREMIER

Budapest | 12 június 2024

Közel 200 fő részvétele mellett sikeres lebonyolításra került az ÚJ GENERÁCIÓS IRODAI MEGOLDÁSOK bemutatónk, mely a Gundel Palotában kapott helyet. 


Az esemény középpontjában az AI vezérelt megoldások álltak, amelyek automatizálttá és egyszerűbbé teszik az operatív folyamatokat, értéket teremtve minden generáció számára a vállalatoknál. A program során számos előadás hangzott el, melyek az idő- és költségmegtakarítás gyakorlati megvalósítását mutatták be, különös tekintettel a pénzügyi/számlázási és a számos dokumentummal dolgozó területekre.

 

Babai János, valamint Gál András a Konica Minolta Magyarország képviseletében az AI vezérelt dokumentumkezelésről tartottak részletes előadást.  Továbbá gyakorlati bemutatók keretében a résztvevőknek lehetőségük volt közelebbről megismerkedni és kipróbálni a Konica Minolta új innovatív értékajánlatát.

 

Vanczák Gergely, a Microsec igazgatósági tagja ezután ismertette a Scan&Sign zárt rendszerét, amely a papíralapú dokumentumok hiteles digitalizálását teszi lehetővé, valamint a hiteles elektronikus másolatkészítés jogi hátterébe is beavatta a rendezvényen résztvevőket.

 

Balogh Petya, a STRT Holding Nyrt ügyvezető igazgatója tudományos alapossággal, érdekes példákon keresztül mutatta be az AI mindennapi életünkre és különböző szektorokra gyakorolt hatásait.

 

Az esemény keretében bemutatásra kerültek még a KONICA MINOLTA IOT LIVESHOW 2024 IoT megoldás-szállító versenyének nyertes innovációi is:

  • Indeveyes Technologies - WaMeWo gyártásfelügyeleti IIoT platform,
  • MyActionCam - DJI Dock drónfészek innovatív megoldás
  • Nextent Informatika - App@Tank tankoló automata megoldás
  • BME VIK AUT - Sign Buddy
  • Arteries Studio - SzívM projekt

 

Köszönjük minden résztvevőnek a megtisztelő figyelmet és az előadóknak, hogy hozzájárultak rendezvényünk eredményességéhez!

A nagy érdeklésre való tekintettel júliusban és augusztusban „AI Dokumentumkezelés – Munkareggeli” rendezvénysorozattal folytatjuk.