KONICA MINOLTA VSS SHOWROOM TOUR | MAJOSZ és GÉMOSZ tagvállalati nyílt napok

Budapest | 26 március 2024

A Konica Minolta magyarországi VSS bemutatótermében újabb mérföldkőhöz érkezett a folyamatosan fejlődő szakmai rendezvénysorozatunk, ahol ezúttal a MAJOSZ (Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége) és a GÉMOSZ (Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége) tagjait köszönthettük.


A március 26-án és 27-én megrendezett nyílt napjaink keretében a hazai jármű- és gépipar képviselői ismerkedhettek meg legújabb AI vezérelt gépi megoldásainkkal, amelyek kulcsszerepet játszhatnak az iparágak fejlődésében és a gyártási folyamatok optimalizálásában.

Az események során különös hangsúlyt fektettünk intelligens kamerarendszereink bemutatására, valamint arra, hogy hogyan segíthetik ezek a technológiák a jármű- és gépipari szektorban tevékenykedő vállalatok operatív folyamatait az innovatívabb és a hatékonyabb működésben. A résztvevők betekintést nyerhettek AI technológiáink legfrissebb alkalmazásaiba, valamint megvitathatták szakértőinkkel, hogyan integrálhatják ezeket a megoldásokat saját üzleti tevékenységeikbe.

Köszönjük a vendégeinknek a részvételt és az aktív figyelmet!