Technológiai újítások és üzleti lehetőségek: Konica Minolta AI megoldások bemutatása VSS showroom nyílt napokon

Budapest | 7 március 2024

Örömmel osztjuk meg, hogy nemrégiben megnyitott magyarországi VSS bemutatótermünk már több izgalmas eseménynek is otthont adott az idei év során. Az eseménysorozaton számos olyan AI vezérelt gépi megoldással találkozhattak a résztvevők, amelyek hozzájárulhatnak cégüknél az operatív folyamataik hatékonyságához és üzletük eredményességéhez.


Idén elsőként, február 28-án viszonteladó partnereink vendégei érkeztek hozzánk, hogy közelebbről megismerjék intelligens kamera rendszereinket, legújabb technológiai fejlesztéseinket és az újonnan indított partnerprogramunk részleteit, valamint az általa nyújtott új üzleti lehetőségeket.   

Nyílt nap sorozatunk február 29-én folytatódott, amelyen jelenlegi és potenciális ügyfeleink vettek részt. A nagy érdeklődésnek köszönhetően nem egy, hanem kettő csoportnak nyílt alkalma meghallgatni szakmai előadásainkat, illetve kipróbálni bemutatótermünkben az intelligens gépi látás megoldásainkat.
Március 7-én, ugyanezen programterv szerint szintén kettő csoportban fogadtuk az eseményre jelentkező ügyfeleinket.

Végül, de nem utolsó sorban szintén márciusban került sor viszonteladó partnerünk, az Euro-Profil Rendszerház Kft. ügyfeleinek vendégül látására VSS bemutatótermünkben.

Eseménysorozatunk alkalmával a résztvevőknek a Konica Minolta AI technológiáinak megismerésén felül lehetőségük volt betekintést nyerni az autóipar egyes innovációiba is, a Mercedes-Benz Hovány Budaörs jóvoltából.

A folyamatos érdeklődésnek köszönhetően a showroom bemutató rendezvényeink folytatódnak március 26-án és 27-én, ekkor a MAJOSZ és a GÉMOSZ tagjait várjuk majd nagy szeretettel.