Konica Minolta a Wellbeing konferencián

Budapest | 27 március 2019

A mai, folyamatosan változó világban a vezetőknek és a munkavállalóknak is készen kell állniuk a kihívásokra. Az egyre nehezebben megtalálható, egyre drágább munkaerő hiányára és a folyamatos fejlesztési problémákra az innovatív szemlélet a kulcs. A mindennapi nehézségek egyik megoldása a manuális folyamatok automatizálása lehet.




A Konica Minolta Magyarország

nemrégiben rendezett Digital Workplace konferenciáján elhangzott, hogyan alakul át a munkavégzés a jövőben, miképpen változnak meg a munkafolyamatok, milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a vezetőknek és a munkavállalóknak, illetve milyen előnyökkel jár, ha kihasználjuk a technológiai fejlesztéseket.
 

Célunk, hogy minél szélesebb körben felhívjuk a vállalkozások és részlegeik figyelmét az operatív és üzleti munkakafolyamatok automatizálásának jelentőségére.  A HR Wellbeing konferencián Juhász Krisztián, a Konica Minolta üzletfejlesztési menedzsere  számos HR területen dolgozó munkavállalónak mutathatta be azokat az innovatív megoldásokat, amelyek segíthetnek a munkafolyamatok és az adminisztratív feladatok optimalizálásában, mint például a jelöltnyilvántartó és toborzási folyamatban, vagy éppen a ki- és beléptetés szabályozásában.

 

Olyan megoldásokkal is találkozhattak a résztvevők, melyek használatávala bonyolult, mindennapi feladatok egyszerűbbé és hatékonyabbá tehetőek. Ide sorolandó a fluktuációmérés, a munkatársak képzettségének adminisztrált nyomonkövetése, az objektív teljesítménymérés, a naprakész státusz információk, valamint a tréning adatbázis és vállalati kompetencia mátrix.

innovacio_kek
quotation marks

A mai környezetben készen kell állnunk arra, hogy folyamatosan reagálni tudjunk a változásokra. A modern technológiával támogatott folyamatokkal a HR osztályon dolgozók értékes munkaidőt takaríthatnak meg, ezáltal pedig több időt tölthetnek a munkavállalók toborzásával, a megtartásukra irányuló feladatokkal vagy éppen az employer branding erősítésével.

hangsúlyozta Juhász Krisztián.

Érdeklődik a HR és egyéb részlegeket érintő megoldásaink iránt?

OLVASSON TOVÁBB!