IoT biztonsági kamera rendszerek AI és Deep Learning kamera applikációkkal testreszabva

Video megtekitése

Nézze meg Szűcs Attila biztonságtechnikai szakértőnk előadását!

 

Megtudhatja, egy intelligens kamerarendszer miként segítheti vendégeinek és kollégáinak biztonságát valamint üzletének egyes folyamatait! 

 

Betekintés

Betekintés
 
  • IT TCO hatása a CCTV világában
A CCTV és úgy általában a fizikai biztonsági megoldások terén nagyon kevesen gondolnak a fenntarthatóság IT releváns oldalára. Sok figyelmet fordítanak a végfelhasználók arra, hogy a fizikai biztonsági szempontoknak megfelelő megoldást válasszanak, de az IT és akár az IT Security részlegek olykor kimaradnak a véleményformálásból. Pedig ezeknek a területeknek nagyon sok és fontos ráhatásuk van arra, hogy a kiválasztott rendszer mennyire gazdaságosan üzemeltethető a későbbiekben. Ezen téma körüljárásával fogunk az előadásban foglalkozni.
 
 
  • Cybersecurity támogatása az eszközeinkkel
Az IT security nem csak a rendszerek költséghatékony üzemeltetésénél szempont, hanem akkor is amikor adataink védelmét helyezzük a középpontba. Ki ne hallott volna már botnet hálózatként működő kamerarendszerről? Körbejárjuk mit tehetünk annak érdekében, hogy ennek lehetőségét minimalizáljuk by design.
 
 
  • Miért kell az IT-nak szerepet kapnia a security tervezések világában?
Sokszor úgy tekintenek a fizikai biztonság elemeire, mint „csak egy újabb eszköz, aminek végpont kell”. De igaz ez? Valóban csak ennyiről lenne szó? Milyen egyéb szempontokat kell figyelmbe venni, amikor biztonsági rendszereket ültetünk a hálózatra?
 
  • Hőkamerák szerepe - Biztonságos munkavégzés
Miben támogatja a hőkamerás megoldás a vállalatokat? Felhasználásai területek.
 
 
  • AI a videó világában

Milyen különleges megoldásokra lehet számítani a nyílt platformon működő security megoldások világában? Milyen új szemléletet hoz a csináld magad AI?
 
 

REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ A VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉHEZ


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!