A PROGRAMRÓL RÖVIDEN

Az idei évben egy kétnapos programot tervezünk, vidéki helyszínen, szállodai két- és háromágyas elhelyezéssel. A szobabeosztást a későbbiekben egyeztetjük veletek. A program 05.06-án, péntek délután kezdődik és 05.07-én, szombat ebéd után ér véget. A korábbi évekhez hasonlóan a szombati programtervezés miatt idén is jár a plusz egy szabadnap a résztvevő kollégáknak. A közös leutazáshoz igény szerint autóbuszt indítunk a budapesti irodából. A további részletekről hamarosan tájékoztatunk benneteket!

A programon való részvétel elvárt, távolmaradás kizárólag betegség estén, illetve egyedi mérlegelést követően felsővezetői hozzájárulással lehetséges (pl. már befizetett utazás).

Minden kollégát, beleértve a gyakornokokat is,  szeretettel várjuk, így kérjük mindannyian töltsétek ki a regisztrációt

legkésőbb 2022.03.31. 12:00-ig!

REGISZTRÁCIÓ

I. Kérdéskör:*

II. Kérdéskör:*

Van-e valamilyen ételallergiád? :*

Amennyiben igen, kérünk, hogy a fenti mezőben fejtsd ki, hogy mely ételre vagy allergiás.
Adatkezelés:*

Tájékoztatunk Titeket, hogy a rendezvényen fénykép és videófelvételek fognak készülni, így a rendezvényre történő jelentkezéseddel a regisztráció gombra kattintva ezúton hozzájárulsz a felvételek készítéséhez és a felvételek Konica belsős portáljain történő felhasználásához. Belsős adatkezelési tájékoztatónkat az alábbi linken tudod elérni.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!