Digitalizáció az irodában és az iparban

2022.06.02. | Oh My Green

REGISZTRÁCIÓ

meghívó

meghívó

Digitális munkahely megoldás szállító vállalatként célunk, hogy innovatív és IoT megoldásainkkal támogassuk ügyfeleinket a digitális átalakulásban és a folyamatok automatizálásában.

Jelentkezzen szakmai eseményünkre, ahol esettanulmányok bemutatása révén megtudhatja a vizuális információk automatikus feldolgozásával és elemzésével milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a munkafolyamatok hatékonyabbá tételére mind irodai mind ipari környezetben.

RÉSZLETES PROGRAM

REGISZTRÁCIÓ


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
A Küldés gombra kattintással hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. és a választott rendezvény időpontjától függően az adott épületet üzemeltető cég az itt megadott adataimat a rendezvényen való részvételem biztosítása céljából szereplő Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint illetve kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!