A KONICA MINOLTÁRÓL

 

140 év innováció és bizalom

A Konica Minoltánál törekszünk arra, hogy egyedülálló képalkotó és adatfeldolgozási technológiáinkkal folyamatosan új, innovatív megoldásokat fejlesszünk ügyfeleink igényeire szabottan. Az irodai berendezéseken túl átfogó IT szolgáltatások szállítójaként az üzleti és működési folyamatokat optimalizáló, teljes körű informatikai tanácsadást és szolgáltatást nyújtunk, amelynek fontos elemei a munkafolyamat-automatizálásra, az IT infrastruktúrára, valamint biztonságra vonatkozó megoldások. Ügyfeleinknél testreszabott fejlesztéseket végzünk, melyek elősegítik a szervezeti egységek effektív munkavégzését.
 
A nyomdaipar és az ipari nyomtatás meghatározó szereplőjeként partnereinknek digitális rendszereink mellett szoftveres megoldásokat kínálunk, továbbá üzleti tanácsadással és képzésekkel támogatjuk üzletüket.
 
A digitális gyártásban szerepet vállalva a Konica Minolta a vizualizáción alapuló technológiáit is folyamatosan fejleszti. Intelligens videófelügyeleti rendszereink ügyfeleink számára teljes körű védelmét biztosítanak, és üzleti elemzéseket készítenek.
 
A Konica Minolta az egészségügyi szektorban is jelen van. Klinikai munkafolyamatok digitalizálásával, valamint diagnosztikai berendezések széles választékával segíti az orvosok munkáját. Továbbá precíziós gyógyászati technológiákkal és számos kutatással részt vesz a rákkezelés forradalmasításában is.

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!