A KONICA MINOLTÁRÓL

Értékeink

 

Történetünk

Fedezze fel a Konica Minolta üzleti technológiáit!
 

Irodai szolgáltatások

 

A digitális átalakulással szinte minden munkahelyen megváltoztak az alapvető igények, és a munkavégzés módja is átalakult. A Konica Minoltánál olyan technológiákat alkotunk, amelyek újradefiniálják a munka világát, hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez és a dolgozói elégedettséghez.

A Digital Workplace programunk révén olyan IT és munkafolyamat-támogató megoldásokkal segítjük a vállalatokat, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti egységeik (pénzügy, logisztika, beszerzés, IT, HR, üzemeltetés és egyéb adminisztráció) effektív munkavégzéséhez, a manuális munka csökkentéséhez, a munkahelyi idő megfelelő kihasználásához. Automatizált munkafolyamatok révén pedig az értékes munkaerőt más területen is tudják hasznosítani.

 

Kereskedelmi és Ipari nyomtatás

 

A Konica Minolta Inc, mint anyavállalat 2005-ben jelent meg első termékeivel a nyomdatechnikai piacon.  A folyamatos kutatás-fejlesztéseknek köszönhetően ma már számos területen képviselteti magát a nagyvállalat, legyen szó nyomdatechnikáról, széles formátumú nyomtatásról vagy éppen ipari nyomtatási rendszerekről. Kiváló minőségű, megbízható termékeivel valamint professzionális szolgáltatásaival a piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

 

Egyéb üzleteink

 

A Konica Minolta 1958 óta fejleszt megoldásokat és kapcsolódó technológiákat japán planetáriumok számára. Az évek alatt különböző technológiákat alkalmazva cégünk egész Japánban teljesíti azon planetáriumok igényeit, amelyek tejes kupolás filmeket, számítógépes grafikákat, videóvetítéseket és multimédiás stratégiákat szeretnének megvalósítani.

A Konica Minolta filmek gyártásával is foglalkozik a különböző iparágak számára (autóipar, építészet, kameraipar). Ezen felül cégünk fejlesztette ki a világ leghatékonyabb fehér Szerves Fénykibocsátó Dióda (Organic Light Emitting Diode – OLED) paneljét (139 lm/W), és a világon elsőként kezdte meg a műanyag hordozóalapú, rugalmas fehér és színárnyalatos OLED világító panelek tömeggyártását.

A Konica Minolta Heathcare Business kórházak és klinikák számára kínál megoldásokat a digitális röntgen és ultrahang,  az integrált diagnosztikai információkezelés és orvosi IT rendszerek területén. Továbbá a Konica Minolta állította elő a világ első digitális röntgen mammográfiai rendszerét.

Ha optikai technológiáról van szó, a Konica Minolta a fejlesztéseiről és kameráiról, valamint olyan lencséiről ismert, mint például a digitális moziprojektorok vagy a Blue-ray lemezek pick-up lencséi.