SAVING MINUTES ADÁSOK

SAVING MINUTES ADÁSOK


A folyamatosan változó és kedvezőtlen gazdasági körülmények miatt olyan rendkívüli kihívásokkal kell szembenézniük a magyar vállalatoknak, melyek jelentős hatással vannak működőképességük fenntartására, és operatív költségeik jelentős növekedését eredményezik.
Elindítottuk Energiahatékonysági és költségmegtakarítási programunkat, annak érdekében, hogy segítsünk ügyfeleinknek az irodai munkavégzéshez kapcsolódó operatív és energia költségeik optimalizálásában.

Tartson velünk és nézze meg Saving Minutes videóinkat!

  Energiatakarékos beállítások Konica Minolta multifunkciós berendezéseken

Első videónkban Nagy Attila, a Konica Minolta szerviztechnikus csapatának vezetője mutatja meg a multifunkcionális berendezések energiahatékony üzemmódjának beállításait.

Az Ön vállalata milyen megoldásokat alkalmaz annak érdekében, hogy csökkenteni tudja operatív költségeit? 💡

  Munkafolyamat digitalizáció és automatizáció

A Saving Minutes következő adásában, Juhász Krisztián, a Konica Minolta ITS üzletág vezetője beszél az irodai munkafolyamatok digitalizációjának és az automatizációjának jelentőségéről. 🖥️

  Energy saving beállítások bemutatása 

Szeretné, hogy Konica Minolta nyomtatóberendezései energia és költséghatékonyan működjenek?

Tudta, hogy egyes eszközeinken van már lehetőség heti időzítő beállítására? Ebben a videóban, kollégánk távoli eléréssel vezeti végig a szükséges lépéseken.

  Nyomtatás- és költségmenedzsment megoldások

Tekintse meg a következő Saving Minutes adásunkat, ahol Ritter Andrea, a Konica Minolta üzleti megoldások tanácsadója vezeti be Önt a nyomtatóflotta és költséghatékonyság lehetőségeibe.

Nyomtatás menedzsment megoldásunkkal optimalizálhatja a nyomtatást, nyomon követheti és csökkentheti a dokumentum előállításhoz kapcsolódó költségeket és nem utolsó sorban megvédheti bizalmas információit is.

  Üzemanyagtakarékosság audiovizuális távoli szervizszolgáltatással

Varga Tibor kollégánk mutatja be a KÖRNYEZETBARÁT AIRe Link használatát.

A Konica Minolta által fejlesztett megoldással (AIRe Link) hatékonyabbá tehető a szervizkiszolgálás, gyorsabb reakció és megoldásidő érhető el ügyfeleinél, és nem utolsó sorban az üzemanyagra fordított költségei is jelentősen csökkenhetnek, hozzájárulva ezzel a CO2 kibocsátás optimalizálásához. 💡Tartson velünk és nézze meg többi Saving Minutes videót is, melyek hamarosan elérhetővé válnak!

 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel