A könyvnyomtatás jövője

Új igényekre szabott technológia mellyel változatos könyvkiadási lehetőségeket kínálhat az ügyfelek számára

Bővítse vevőkörét személyre szabott szolgáltatásokkal


A Konica Minolta AccurioPress nyomdagépei lehetővé teszik, hogy új piaci szegmenseket érjen el, melyek korábban nem lettek volna nyereségesek.

A könyvkiadás nem is olyan régen még bonyolult üzletág volt és a könyvnyomtatás elválaszthatatlan volt az offset nyomdáktól. Az idők és technológiák azonban változnak és a kis példányszámú könyvek piaca egyre inkább fellendülőben van. 


A digitális nyomdai technológiák lehetővé teszik minőségi kiadványok előállítását, rövid átfutási idővel, széles választékban és akár kis példányszámok esetén is gazdaságosan. Ezek a lehetőséges sok kisebb kiadónak vagy szerzőnek kecsegtetnek kedvező alternatívával. 


A Konica Minolta AccurioPress termékcsaládja lehetővé teszi, hogy egy moduláris, bővíthető rendszer segítségével felépítse saját vállalkozásának megfelelő gépparkját. Ezek a digitális nyomdagépek változatos finisher opciókkal bővíthetők, kiváló nyomatminőséget, regisztrációt és színkezelést biztosítanak mellyel könnyen és egyszerűen állíthatja elő termékek széles választékát.

A Totem.com.pl az AccurioJet KM-1 segítségével életre kelti a könyveket

Az AccurioJet KM-1 segítségével minden folyamat házon belül elvégezhető, amely lehetővé teszi a Totem.com.pl számára, hogy igény szerinti szolgáltatást nyújtson. A nyomdagép ofszet minőségű termelést biztosít alacsonyabb költségekkel valamint nyomtatható vele hagyományos ofszet média, karton, fémes anyag és műanyag is.

Könyvnyomtatás

Könyvnyomtatás

A könyvnyomtatás jövője

Manapság a kis példányszámú gyors lefutású könyvnyomtatás egyre inkább fellendülőben van. Sok szerző inkább a saját kiadást választja és minél gyorsabban szeretne hozzájutni a megrendelt példányokhoz. Ezeknek az igényeknek a kielégítéséhez sokoldalú berendezésekre van szükség, melyekkel minél gazdaságosabban és rövid idő alatt teljesíthetőek a vevők megrendelései. Ismerje meg a Konica Minolta megoldásait melyekkel mindezt megvalósíthatja!

Hardver
hardware icon
AccurioPress & bizhub PRESS

Szeretne kimagasló eredményeket elérni a digitális nyomdaiparban? A Konica Minolta nyomdaipari rendszerei és Irodai hardverei nagysebességű fekete-fehér nyomtatást, professzionális minőségű inline finishelési lehetőségeket biztosítanak az összetett feladatok és egyéb kihívások megoldásához. Cége méretétől és szakterületétől függetlenül hardvereink lehetővé teszik a nyomtatási infrastruktúra kiépítését, a digitális tartalmak kezelését, a legmodernebb mérőeszközöket és más megoldásokat integrálását, melyek fejleszthetik munkafolyamatait.

Szoftver
software icon
Konica Minolta Szoftver Termékek

A Konica Minolta képes megoldást nyújtani a vállalti folyamatokba felmerülő problémákra, igazodik a különböző munkastílusokhoz, és olyan szoftver megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek az iparág igényeinek. A rendszer használatával kontroll alatt tarthatja nyomtatási és másolási tevékenységek költségét, és fejlett biztonsági intézkedéseket hozhat, amivel meggátolhatja az érzékeny dokumentumok illetéktelen kézbe kerülését. A Konica Minolta számára az ügyfelek igényeinek kielégítése az egyik legfontosabb szempont, így még a legnagyobb szoftverkövetelményeket támasztó szervezeteket is megfelelően tudja kiszolgálni.

Szolgáltatások
service icon
Mindig az Ön szolgálatában

Tapasztalt, megbízható tudású szakembereink segítenek elsajátítani a termékek magabiztos használatát és működtetését, valamint állnak rendelkezésére a további felmerülő kérdésekben. Szolgáltatásainkba beletartoznak az optimalizált nyomtatási szolgáltatások a tanácsadás kombinálásához; a hardver és szoftver implementáció; a munkafolyamat-kezelés a dokumentum utáni kiadások csökkentéséhez; és az intelligens biztonsági szolgáltatások is.

Formázza a nyomdai szolgáltatásokat üzletéhez.

A Prokom a Konica Minolta felhasználók közössége ahol piackutatások, információk és hasznos eszközök állnak rendelkezés, amelyek segítenek, hogy informáltabbá, produktívabbá és jövedelmezőbbé alakítsa üzletét.

Csatlakozzon a Prokomhoz!