A könyvnyomtatás jövője

Új igényekre szabott technológia mellyel változatos könyvkiadási lehetőségeket kínálhat az ügyfelek számára

Bővítse vevőkörét személyre szabott szolgáltatásokkal


A Konica Minolta AccurioPress nyomdagépei lehetővé teszik, hogy új piaci szegmenseket érjen el, melyek korábban nem lettek volna nyereségesek.

A könyvkiadás nem is olyan régen még bonyolult üzletág volt és a könyvnyomtatás elválaszthatatlan volt az offset nyomdáktól. Az idők és technológiák azonban változnak és a kis példányszámú könyvek piaca egyre inkább fellendülőben van. 


A digitális nyomdai technológiák lehetővé teszik minőségi kiadványok előállítását, rövid átfutási idővel, széles választékban és akár kis példányszámok esetén is gazdaságosan. Ezek a lehetőséges sok kisebb kiadónak vagy szerzőnek kecsegtetnek kedvező alternatívával. 


A Konica Minolta AccurioPress termékcsaládja lehetővé teszi, hogy egy moduláris, bővíthető rendszer segítségével felépítse saját vállalkozásának megfelelő gépparkját. Ezek a digitális nyomdagépek változatos finisher opciókkal bővíthetők, kiváló nyomatminőséget, regisztrációt és színkezelést biztosítanak mellyel könnyen és egyszerűen állíthatja elő termékek széles választékát.

A Totem.com.pl az AccurioJet KM-1 segítségével életre kelti a könyveket

Az AccurioJet KM-1 segítségével minden folyamat házon belül elvégezhető, amely lehetővé teszi a Totem.com.pl számára, hogy igény szerinti szolgáltatást nyújtson. A nyomdagép ofszet minőségű termelést biztosít alacsonyabb költségekkel valamint nyomtatható vele hagyományos ofszet média, karton, fémes anyag és műanyag is.

Könyvnyomtatás

Könyvnyomtatás

A könyvnyomtatás jövője

Manapság a kis példányszámú gyors lefutású könyvnyomtatás egyre inkább fellendülőben van. Sok szerző inkább a saját kiadást választja és minél gyorsabban szeretne hozzájutni a megrendelt példányokhoz. Ezeknek az igényeknek a kielégítéséhez sokoldalú berendezésekre van szükség, melyekkel minél gazdaságosabban és rövid idő alatt teljesíthetőek a vevők megrendelései. Ismerje meg a Konica Minolta megoldásait melyekkel mindezt megvalósíthatja!

Hardver
hardware icon
AccurioPress & bizhub PRESS

Szeretne kimagasló eredményeket elérni a digitális nyomdaiparban? A Konica Minolta nyomdaipari rendszerei és Irodai hardverei nagysebességű fekete-fehér nyomtatást, professzionális minőségű inline finishelési lehetőségeket biztosítanak az összetett feladatok és egyéb kihívások megoldásához. Cége méretétől és szakterületétől függetlenül hardvereink lehetővé teszik a nyomtatási infrastruktúra kiépítését, a digitális tartalmak kezelését, a legmodernebb mérőeszközöket és más megoldásokat integrálását, melyek fejleszthetik munkafolyamatait.

Szoftver
software icon
Konica Minolta Szoftver Termékek

A Konica Minolta képes megoldást nyújtani a vállalti folyamatokba felmerülő problémákra, igazodik a különböző munkastílusokhoz, és olyan szoftver megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek az iparág igényeinek. A rendszer használatával kontroll alatt tarthatja nyomtatási és másolási tevékenységek költségét, és fejlett biztonsági intézkedéseket hozhat, amivel meggátolhatja az érzékeny dokumentumok illetéktelen kézbe kerülését. A Konica Minolta számára az ügyfelek igényeinek kielégítése az egyik legfontosabb szempont, így még a legnagyobb szoftverkövetelményeket támasztó szervezeteket is megfelelően tudja kiszolgálni.

Szolgáltatások
service icon
Mindig az Ön szolgálatában

Tapasztalt, megbízható tudású szakembereink segítenek elsajátítani a termékek magabiztos használatát és működtetését, valamint állnak rendelkezésére a további felmerülő kérdésekben. Szolgáltatásainkba beletartoznak az optimalizált nyomtatási szolgáltatások a tanácsadás kombinálásához; a hardver és szoftver implementáció; a munkafolyamat-kezelés a dokumentum utáni kiadások csökkentéséhez; és az intelligens biztonsági szolgáltatások is.

Formázza a nyomdai szolgáltatásokat üzletéhez.

A Prokom a Konica Minolta felhasználók közössége ahol piackutatások, információk és hasznos eszközök állnak rendelkezés, amelyek segítenek, hogy informáltabbá, produktívabbá és jövedelmezőbbé alakítsa üzletét.

Csatlakozzon a Prokomhoz!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:*

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!