Innovatív multifunkciós rendszerek, optimalizált nyomtatási megoldások és költségmenedzsment alkalmazások, munkafolyamat automatizálás részlegeknek

A digitális átalakulással szinte minden munkahelyen megváltoztak az alapvető igények, és a munkavégzés módja is átalakult. A Konica Minoltánál olyan technológiákat alkotunk, amelyek újradefiniálják a munka világát, hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez és a dolgozói elégedettséghez.

A mai világban azok a vállalatok lesznek igazán versenyképesek, amelyek alkalmazkodnak az új kihívásokhoz, figyelembe veszik a dolgozói igényeket és törekednek a folyamatos fejlesztésekre, nagy hangsúlyt helyeznek az üzleti és működési munkafolyamataik hatékonyabbá tételére.

A Digital Workplace programunk révén olyan IT és munkafolyamat-támogató megoldásokkal segítjük a vállalatokat, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti egységeik (pénzügy, logisztika, beszerzés, IT, HR, üzemeltetés és egyéb adminisztráció) effektív munkavégzéséhez, a manuális munka csökkentéséhez, a munkahelyi idő megfelelő kihasználásához. Automatizált munkafolyamatok révén pedig az értékes munkaerőt más területen is tudják hasznosítani.

Digitális irodai megoldásaink: Innovatív multifunkciós rendszerek, optimalizált nyomtatási megoldások és költségmenedzsment alkalmazások, munkafolyamat automatizálás részlegeknek.

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!