Digitalizáció az irodában és az iparban

IOT KAMERARENDSZEREK

Kapcsolatfelvétel igénylése

Digitális munkahely megoldásszállító vállalatként célunk, hogy innovatív és IoT megoldásainkkal támogassuk ügyfeleinket a digitális átalakulásban és a folyamatok automatizálásában. Kérjük, töltse ki űrlapunkat, hogy szakértő kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot a lentebb bejelölt területek értékajánlatainak bemutatása érdekében!

JELENTKEZZEN!

Jelentkezzen a június 2-án Budapesten megrendezésre kerülő „Digitalizáció az irodában és az iparban” elnevezésű szakmai eseményünkre, ahol szakértő kollégáink révén részletesebben megismerkedhet fentebb felsorolt IoT megoldásainkkal.

jelentkezés!

VEGYEN RÉSZT A SORSOLÁSON!

Az kérdőívet kitöltők között, akik részt vesznek a június 2-i rendezvényen, kisorsolunk 3 db 5 főre szóló budapesti dunai élményhajózást az IoT kamera megoldásokat alkalmazó Wiking Yacht Club közreműködésével!

KAPCSOLATFELVÉTEL IGÉNYLÉSE

Kérjük válassza ki, melyik értékajánlataink lehetnek érdekesek ön és vállalata számára!:*
Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
A Küldés gombra kattintással hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. és a választott rendezvény időpontjától függően az adott épületet üzemeltető cég az itt megadott adataimat a rendezvényen való részvételem biztosítása céljából szereplő Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint illetve kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!