további költséghatékonysági javaslatok és megoldások

érdekel!

Eszközpark audit és optimalizált nyomtatási környezet kialakítása

 
     
Régi, elavult eszközének / eszközparkjának felmérése hatékonysági és energiaszükséglet szempontból.
Új energiatakarékos, modern eszközökkel történő kiváltására javaslattétel.
 
Az új technológiájú másolók egyik legnagyobb előnye, hogy jelentősen kevesebb energiát használnak fel, mint elődjeik. Példaként, ha egy bh C250i eszközt hasonlítunk össze az előd modelljével, akár 25%-os különbség is adódhat.

Igény esetén a sikeres előminősítést követően, felmérjük a jelenlegi eszközparkjának nyomtatáshoz és egyéb dokumentum kezeléshez kapcsolatos folyamatait és költségeit, majd egy teljeskörű analízist követően - mely magában foglalja az energiafelhasználást is - , javaslatot teszünk egy optimalizált nyomtatási környezet kialakítására.
 

Nyomtatás- és költségmenedzsment megoldások

 
    
Nyomtatás- és költségfelügyelet rendszer valamint szabályzat kialakítására, bevezetésére javaslattétel, megtérülési időszakkal számítva.Igény esetén feltérképezzük a jelenlegi folyamatokat, és amennyiben lehetőséget látuk nyomtatás kontroll és egyéb szabályok kialakítására, mely az operatív költségek csökkentését eredményezik (kevesebb papírfogyás, kevesebb tonerfehasználás, kevesebb energiafogyasztás), megtervezzük egy nyomtatás- és költségmenedzsment rendszer kialakítását megtérülési időszakkal számítva.
 

Munkafolyamat digitalizáció és automatizációk

 
     
Iroda munkafolyamatok – mint például számlázás vagy szerződés menedzsment – digitalizálásával a manualitás jelentős csökkentése, idő és költség megtakarítással.
 


Legyen szó számlázási, szerződéses, beszerzési, logisztikai, IT vagy éppen HR folyamatokról, szakértői audit csapatunk a sikeres előminősítést követően felméri az érintett területet, majd egy teljeskörű javaslatot készítenek az új automatizált rendszerről, jelentősen csökkentve a manualitást. A digitalizált folyamatok eredményeként idő- és akár költségmegtakarítás érhető el, mely által kollégái a fő üzleti tevékenységre fordíthatják értékes idejüket.
 

Kamera eszközpark optimalizáció, hatékonyságnövelés IoT alkalmazásokkal

 
     
Kamera eszközparkjának felmérésére, optimalizációjára tett javaslat, IoT funkcionalitással kiegészítve a biztonság, a hatékonyság és az eredményesség növelése érdekében.
 


Szeretné, ha egy olyan korszerűsített optimalizált rendszer működne az Ön vállalatánál is, amely nem csak költségmegtakarításhoz és a fokozott biztonsághoz járulna hozzá, hanem az automatizációk és a mesterséges intelligencia révén operatív munkafolyamatai hatékonyabbá válnának, mely az üzleti eredményességet is növelheti?

A mesterséges intelligencia alapú gépi látás termékeink segítenek a selejttermelés csökkentésében, vizualizálják a termelés aktuális állapotát, vagy épp a minőségellenőrzést teszik hatékonyabbá.
 
Hőkameráink segítenek a gépek optimális üzemeltetésében, megelőző karbantartásaik precíz ütemezésében, illetve olyan károk megelőzésében, mint például gépek túlmelegedése és tűzesetek.
 
Videomenedzsment megoldásunkkal a nem egységesített alrendszerek egy platformra integrálhatóak, ezzel hatékonyabbá válik az őrzésvédelem.
 

Üzemanyag takarékosság távoli szervizszolgáltatás révén

 
     
Kevesebb üzemanyag felhasználás és környezetvédelem támogatása audio vizuális remote szerviz szolgáltatás révén.
 


Sokat járnak ügyfelekhez szervizelni? Szeretné Ön is, ha egyes látogatások kiválthatók lennének távoli szervizeléssel? Nemcsak időt spórolnának meg kollégáiknak és ügyfeleiknek, hanem vállalkozásának jelentős költséget is.
 
A Konica Minolta Magyarországnál már több éve alkalmazzuk AIRe Link elnevezésű audio vizuális alkalmazásunkat, amellyel kiválthatók egyes személyes látogatások, és az ügyféllel együttműködve tudjuk megoldani a problémát távolról gyorsabb reakció és megoldásidőt biztosítva számukra.
 
Alkalmazásunk már licensz megvásárlását követően elérhető ügyfeleink részére, melynek gyors megtérülése van.
 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel