ENERGIAHATÉKONYSÁGI ÉS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁSI PROGRAM

érdekel!

MULTIFUNKCIÓS ESZKÖZÖK ENERGIATAKARÉKOS BEÁLLÍTÁSA
ÉS EGYÉB KÖLTSÉGHATÉKONYSÁGI MEGOLDÁSOK

 

A folyamatosan változó és kedvezőtlen gazdasági körülmények miatt olyan rendkívüli kihívásokkal kell szembenézniük a magyar vállalatoknak, melyek jelentős hatással vannak működőképességük fenntartására, és operatív költségeik jelentős növekedését eredményezik.
 
A fentiekből adódóan a vállalatok mind arra kényszerülnek, hogy üzleti modelljüket átvizsgálják, új stratégiákat dolgozzanak ki, és választ találjanak a gazdasági hatások minimalizálására valamint az eredményük növelésére. Megoldásként szóba kerülhetnek a kiadások csökkentése, a munkaerő átstruktúrálása, új technológiák bevezetése, a munkafolyamatok digitalizálása vagy éppen a termék és szolgáltatás portfolio árazásának újragondolása.  
 
Annak érdekében, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben segíteni tudjunk ügyfeleinknek,  kidolgoztunk egy olyan programot, amely révén az irodai munkavégzéshez - azon belül a dokumentumkezelési és videó alapú folyamatokhoz - kapcsolódó operatív és energia költségeik optimalizálhatók megoldásaink használatával.

 

Energiahatékonyság és költségmegtakarítás

Energiahatékonyság és költségmegtakarítás

SAVING MINUTES ADÁSOK

Ismerje meg miként tudja operatív és energia költségeit optimalizálni megoldásaink használatával

TOVÁBB A VIDEÓKRA!

PROGRAMUNK ELEMEI ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

Energiatakarékos beállítások Konica Minolta multifunkciós berendezéseken ingyenes segítségnyújtással

Bővebben

További költséghatékonysági javaslatok és megoldások

Bővebben

rendezvény

rendezvény

ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS MUNKAFOLYAMATOK DIGITALIZÁLÁSÁVAL

| ROADSHOW 

 

Vegyen részt Ön is eseményünkön, ahol esettanulmányokon keresztül bemutatjuk, hogy az egyes munkafolyamatok digitalizálásával valamint az egyéb megoldásokkal - mint például költségmenedzsment rendszer, felhős alkalmazások, audio vizuális távoli ügyfél kiszolgálás – hogyan csökkenthető jelentősen a manualitás, miként tehető élvezhetőbbé a mindennapi munkavégzés, valamint az új automatizált rendszerekkel hogyan lehetséges időt és költséget megtakarítani.
 

Bővebben

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel