Energiatakarékos beállítások Konica Minolta multifunkciós berendezéseken ingyenes segítségnyújtással

A Konica Minolta legújabb technológiájú irodai multifunkciós berendezései az innovatív  műszaki megoldásoknak köszönhetően alacsony energiafogyasztással rendelkeznek. Magasabb precizitású és alacsonyabb energiafelhasználású alkatrészeket tartalmaznak, a modernebb gyártástechnológiának és a tudatos tervezésnek köszönhetően pedig hatékonyabban képesek vezérelni az eszköz energia felhasználását.
 
Mindezen felül egyes berendezések* energiafogyasztása tovább mérsékelhető, az energiatakarákos üzemmódok – mint például alvó üzemmód kezelése, heti időzítés szabályozása, közelség érzékelő paraméterezése, haptikus visszajelzések kikapcsolása, szkennelési munkafolyamat alatt a fixáló fűtés kikapcsolása – beállítását követően. Továbbá kiemelendő, hogy egyes eszközöknél* már beállítható az ECO infopanel, amelynek köszönhetően nyomonkövethető a berendezés óránkénti vagy  havi energiafogyasztása.

 

KÉRJE INGYENES SEGÍTSÉGNYÚJTÁSUNKAT!

Szerződött ügyfélként Önnek lehetősége van igénybe venni az ingyenes távoli segítségnyújtásunkat a Konica Minolta Magyarország által üzemeltett multifunkciós nyomtató eszközeinek az energiatakéros módjának beállítására.
 
A weboldal alján lévő űrlap kitöltésével jelezheti felénk kérését, ahol részletesebben tájékozódhat az energia hatékonysági és költségmegtakarítási programról.

Igénylés

További költséghatékonysági javaslatok és megoldások

Bővebben

*Energiatakarékos funkciók beállítása nem minden eszköz esetén lehetséges. Amennyiben szeretné megtudni, hogy az Ön gépén milyen beállítások végezhetők el, kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot!

 

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel