Smart MFP

Színes A3-as multifunkciós berendezés

Smart MFP

Smart multifunkciós berendezéseink és nyomtatóink innovatív tulajdonságaik valamint a munkafolyamatokba történő integrálásuk révén hozzájárulnak a hatékony és biztonságos munkavégzéshez, valamint a dolgozói elégedettség növeléséhez. Home Office Print szolgáltatás vagy a Multifunkciós másolókhoz kapcsolódó Home office kiegészítő modul választásával az otthoni munkavégzés esetén is élvezhetők a modern eszközök által nyújtott előnyök.


A biztonságos nyomtatás és munkafolyamatok mellett kiemelt figyelmet fordítunk a munkavállalók és a céges vendégek egészségének védelmére is. A Mobotix Thermal Radiometry technológiával rendelkező hőkameráink képesek a pixel pontos felületi hőmérséklet mérésére, jól kontrollálható körülmények között kifejezetten magas (0.1 celsius fok) pontossággal.


 

#smartmfp

#smartmfp
rugalmas_penzugyi_gomb.pngbizhub_C250i-(1).png

ALAPKONFIGURÁCIÓ

—   bizhub PRO 958 fekete-fehér multifunkciós berendezés
—   Duplex eredeti lapadagló
—   Nagykapacitású tálca

bizhub250i_ar.jpg

FIX SZOLGÁLTATÁSOK

—   teljeskörű üzemeltetési szerződés
—   automatikus távfelügyelet
—   távoli hozzáférés, hibaelhárítás
—   hozzáférés az eCON online flottakezelő portálhoz
—   bizhub SECURE HDD biztonsági beállítások
      (GDPR-nak megfelelés)

 
***A feltüntetett bérleti díj 60 havi bérleti szerződés esetén az alapkonfigurációra értendő, amely nem tartalmazza az üzemeltetés költségét, valamint a fix szolgáltatások és az egyéb opcionális tételek  (például bizhub SECURE szolgáltatás, a szett tartalmán felüli kiegészítők, extrák, szoftveres alkalmazások, gépszállítás, üzembe helyezés stb.) költségeit. Az ajánlat 2020.07.31-ig, vagy a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes kizárólag új bizhub PRO 958 multifunkciós berendezés bérlése esetén 36, 48 vagy 60 havi bérleti konstrukcióban, Teljes körű Üzemeltetési Szerződés (TÜSZ) és bizhub SECURE szolgáltatás megkötése mellett. A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, függ a futamidő mértékétől és a termékkonfigurációtól. Jelen hirdetés nem teljeskörű, nem minősül ajánlattételnek. A feltüntetett árak csak Magyarország területén történő üzembe helyezés és üzemeltetés esetén érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Jelen hirdetésnek magánszemélyek nem címzettjei. A képek illusztrációk. Az akcióval kapcsolatos további részletekért és feltételekért keresse értékesítési tanácsadóját!
csempe0nyomtatok-(1).jpg
csempe1nyomtatok.jpg

Regisztráció