A Konica Minoltánál dolgozni.

Excellence Award nyertes kollégáink mondják el


A Konica Minolta dolgozóinak minden üzleti évben lehetőségük nyílik megválasztani az Excellence Award keretében azt a 6 kollégát, akikre leginkább illik az évben cégünk 6 alapértéke: OPEN AND HONEST, CUSTOMER-CENTRIC, ACCOUNTABLE, INNOVATIVE, INCLUSIVE AND COLLABORATIVE, PASSIONATE.

Olvasd el a 2018-as  Excellence Award nyerteseivel készült rövid interjúkat! 
  Emese
 

Mindig pozitívan állok a dolgokhoz.
Munkám során nagy segítség a vezetői támogatás, ami folyamatos motivációt jelent számomra. Felettesemhez akár munkával, akár magánjellegű kérdésekkel is fordulhatok, és mindenben számíthatok rá.
Nagyra értékelem, hogy a cég vezetése kiemelt hangsúlyt fordít a wellbeingre, azaz, hogy mindannyian jól érezzük magunkat a munkahelyen. Különösen élvezem a nyári kertet, a céges masszázsokat, a rendszeres Social eventeket és a hétfői gyümölcsnapot.

 

PASSIONATE AWARD

Endre

Már több, mint 6 éve dolgozom a vállalatnál, és ez idő alatt rengeteget tanulhattam. Számos szakmai képzést biztosítanak számomra, ezáltal rengeteg innovatív ismeretre tehetek szert. A külföldi workshop-ok során új kollégákat ismerhetek meg, és értékes tapasztalatokat szerezhetek. Felhasználva a tanultakat, munkám során próbálom folyamatosan a maximumot nyújtani, hogy ügyfeleink minél elégedettebbek legyenek az ügyfélkiszolgálással.

 

CUSTOMER-CENTRIC AWARD
Zoltán
 

Közel 1 éve dolgozom a Konica Minoltánál, és a legnagyobb kihívást ez idő alatt egy, a teljes szervezeten átívelő, belső fejlesztési projekt jelentette. Érdekessége, hogy kiléphetek a funkcionális tagozódásból, és lehetőségem nyílik megismerni számos kollégát és napi szintű feladataikat.
Kihívást is hordoz magában ez a feladat, mivel komplex működési mechanizmusokat kell rövid időn belül átlátnom a projekt során.
Számomra a Konica Minolta a rugalmasságot és a nyitottságot testesíti meg, mivel projekteim során nyitott és kooperatív kollégákkal, vezetőkkel van lehetőségem együtt dolgozni.

INCLUSIVE AND COLLABORATIVE AWARD

Zita

A Konica Minoltánál a folyamatosan változó, dinamikus munkakörnyezet jelenti számomra a motivációt, ahol nap mint nap lehetőségem van együttműködni a kollégákkal egy kiemelkedő csapat tagjaként.
A Konica Minolta Garden a kedvenc helyem a cégen belül, mert ez az újonnan megépült kerthelyiség olyan nyugodt munkakörnyezetet biztosít, amely lehetőséget ad a kreatív gondolatok megszületésének.

PASSIONATE AWARD
Bianka
 

A mindennapi munkámban a kihívások és a megoldásuk révén a sikerélmények motiválnak.  A csapatom lelkes hozzáállása a munkához, elkötelezettségük és a közös munka segít a megújulásban, és ad energiát a munkához.
Az, hogy a csapatom minden tagjára számíthatok különösen inspiráló számomra. Nagy pozitívum továbbá, hogy a cégünknél a menedzsment támogatja az őszinteséget, a közvetlen, szabad beszélgetéseket is egy-egy téma kapcsán, a kollégák pedig egymást segítik, támogatják, és törekednek minden új munkatársat bevonni a folyamatokba.

 

INNOVATIVE AWARD

Gábor

A napi munkám során törekszem arra, hogy partnereim számára mindig a legjobb, leginnovatívabb megoldást biztosítsam. Számomra az ad motivációt, hogy látom, ügyfeleinknek hozzáadott értéket nyújtunk üzleti és operatív munkafolyamataik fejlesztésével. Ki kell emelnem, hogy mindez nem egy emberen múlik, hanem valódi csapatmunka, a teljes cég kiveszi a részét az ügyfél élmény folyamatos fenntartásában. Együtt, közösen érjük el a sikereket!

 

OPEN AND HONEST AWARDZoli
 

A munkámról a Konica Minoltánál egy szó jut eszembe: a változatosság. Minden nap más és más, folyamatosan új kihívásokat kapok. Inspirál, hogy lehetőségem van megalkotni olyan dolgokat, amelyek értéket teremtenek. Elég sok területen dolgozom, ahol olyan látható eredmények születtek már, amelyekhez én is hozzáadhattam a szaktudásomat. Hogy csak néhány példát említsek: Compliance tudatosság, kerti közösségi tér létrehozása, központi irodaházunk épületének újraszínezése. Egyre többen dolgozunk a Konica Minoltánál, de a cégünkre jellemző családias légkör továbbra is megmaradt, ahova minden nap öröm bejönni dolgozni.

 

ACCOUNTABLE AWARD

Fedezd fel álláslehetőségeinket!

Kattinst a lenti gombra és jelentkezz hozzánk!

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK