Backup Menedzsment

Szervezett adatmentési szolgáltatásra van szüksége?

Helyreállítás menedzsment rendszerünk megbízható biztonsági mentéseket készít az Ön adatairól.


Költséghatékony biztonsági mentésünk gondoskodik az összes adattárolási és biztonsági igényéről, a fájlok védelméről, és szükség szerint a szoftver konfigurációjának optimalizálásáról.

Menedzselt IT Szolgáltatásuk magában foglalja a szerveradatok tárolását és a menedzsmentjét, a támogatást és a munkahelyi biztonsági mentési rendszerek napi kezelését.


Alapvető szolgáltatásokat és megoldásokat is kínálunk, melyek célja az Ön adat-életciklus kezelésének támogatása, beleértve a katasztrófa-elhárítást és az adatvédelmet. A Konica Minolta távfelügyeleti szolgáltatásai strukturált megközelítést alkalmaznak, ezzel biztosítva, hogy a platform gyorsan és egyszerűen helyreállítható legyen rendszerhiba vagy bármilyen adatszegés esetén.


Teljesen rugalmasan, a kis-, közép-,  és a nagyvállalatok igényeihez igazodva a szolgáltatás helyi, felhős vagy hibrid változatban is elérhető. A technikai lehetőségek széles skáláját tartalmazza - a NetApp-tól kezdve a Veeam-ig, a SolarWinds-ig és még megannyi más opció - méretezhetően, így Önnek csak a tényleges igényeihez igazodva szükséges fizetnie.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

A Konica Minolta többféle backup megoldást kínál.

Lépjen kapcsolatba egy szakértőnkkel, beszéljünk arról, hogyan tudunk egy extra biztonsági szintet létrehozni a vállalat számára az éjjel-nappal történő távfelügyelet segítségével, és vegye le a nyomást az IT-csapatának a válláról a világ legújabb biztonsági mentési technológiájával.


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:*

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!