Backup Menedzsment

Szervezett adatmentési szolgáltatásra van szüksége?

Helyreállítás menedzsment rendszerünk megbízható biztonsági mentéseket készít az Ön adatairól.


Költséghatékony biztonsági mentésünk gondoskodik az összes adattárolási és biztonsági igényéről, a fájlok védelméről, és szükség szerint a szoftver konfigurációjának optimalizálásáról.

Menedzselt IT Szolgáltatásuk magában foglalja a szerveradatok tárolását és a menedzsmentjét, a támogatást és a munkahelyi biztonsági mentési rendszerek napi kezelését.


Alapvető szolgáltatásokat és megoldásokat is kínálunk, melyek célja az Ön adat-életciklus kezelésének támogatása, beleértve a katasztrófa-elhárítást és az adatvédelmet. A Konica Minolta távfelügyeleti szolgáltatásai strukturált megközelítést alkalmaznak, ezzel biztosítva, hogy a platform gyorsan és egyszerűen helyreállítható legyen rendszerhiba vagy bármilyen adatszegés esetén.


Teljesen rugalmasan, a kis-, közép-,  és a nagyvállalatok igényeihez igazodva a szolgáltatás helyi, felhős vagy hibrid változatban is elérhető. A technikai lehetőségek széles skáláját tartalmazza - a NetApp-tól kezdve a Veeam-ig, a SolarWinds-ig és még megannyi más opció - méretezhetően, így Önnek csak a tényleges igényeihez igazodva szükséges fizetnie.

A Konica Minolta többféle backup megoldást kínál.

Lépjen kapcsolatba egy szakértőnkkel, beszéljünk arról, hogyan tudunk egy extra biztonsági szintet létrehozni a vállalat számára az éjjel-nappal történő távfelügyelet segítségével, és vegye le a nyomást az IT-csapatának a válláról a világ legújabb biztonsági mentési technológiájával.