Üzleti Innovációs Központ


Ismerje meg Üzleti Innovációs Központjaink tevékenységét!

               
 

Üzleti Innovációs Központjainkról

 

A Konica Minolta globális üzleti innovációs központokat (BIC) és R&D laborokat üzemeltet világszerte több helyszínen. Kreatív csapataink nagy hangsúlyt fektetnek az együttműködésre és a közös fejlesztésekre partnereinkkel az érzékelés, az információkezelés, az üzleti technológia, a digitális munkahely és az egészségügy területén. Az innováció a DNS-ünkben van. Elkötelezettek vagyunk, hogy hatékonyabbá, fenntarthatóbbá és versenyképesebbé tegyük vállalkozását, ma és a jövőben egyaránt. 


  

 

   Betekintés innovációinkba 

 

   Divízióink  

 

Lépjen velünk kapcsolatba!


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!  

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!