Üzleti Innovációs Központ

Üzleti Innovációs Központ

Üzleti Innovációs Központ


Szeretné bevezetni az innovatív gondolkodást vállalkozásában vagy munkahelyén? Vegye fel a kapcsolatot a Konica Minolta Üzleti Innovációs Központjával Európában!

A mai világban azok a vállalatok lesznek versenyképesek, amelyek alkalmazkodnak az új kihívásokhoz, figyelembe veszik a dolgozói igényeket és törekednek a folyamatos fejlesztésekre.

Az Üzleti Innovációs Központ ügyfél-központú megoldásokat kínál vállalata digitális és kulturális átalakítására, koncentrálva annak növekedésére és fejlődésére.

 

A Konica Minoltát az innováció vezérli

Célunk, hogy olyan új technológiákat alkossunk, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti egységek hatékonyabb működéséhez, fókuszálva az ügyfeleinkkel való szoros együttműködésre, hogy testre szabott ajánlatokat fejleszthessünk ki mind a digitális munkahely, az üzleti technológia, az információkezelés vagy akár az egészségügy területén is.

Cégünk folyamatosan fejlődő innovációs kultúrával rendelkezik, így olyan kreatív technológiákat alkotunk, melyek valós változást hoznak a cégek életébe.

A Konica Minolta létrehozta az Üzleti Innovációs Központokat (Business Innovation Centre -. BIC) a világ öt fő régiójában azzal a céllal, hogy még mélyebben megértse ügyfelei igényeit, ezáltal pedig testre szabott ajánlatokat készíthessen pozitív hatást gyakorolva ezzel a cégek hatékony működésére.

Az Üzleti Innovációs Központunk cége részére új termékek, szolgáltatások és üzleti fejlesztések létrehozására törekszik, lefedve a teljes életciklust az ötleteléstől a kereskedelmi forgalomba hozatalig. Támogatja továbbá a Konica Minolta teljes ügyfélkörét – a kisvállalkozásokról a multinacionális szervezetekig – azzal, hogy megérti azt, hogy a piaci környezet folyamatos változásával az igények is változnak.
Ezeket a feltörekvő technológiákat és üzleti megoldásokat aztán kereskedelmi forgalomba hozzák és termékekkel, valamint szolgáltatásokkal kombinálják, új üzleteket generálva.

 

A BIC Európáról:


Az Üzleti Innovációs Központ Európa (Business Innovation Centre – BIC) a Konica Minolta Europe vezető, az innovációért felelős egysége. Megbízható partnerként a BIC Europe közös innovációkon dolgozik az ügyfelekkel, partnerekkel és akadémiákkal, elkötelezve az új és innovatív megoldások iránt.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!