Dokumentumfeldolgozás és adatkinyerés

Rendszerezze dokumentumait könnyedén, átlátható módon!

A SMARTcapture által bármilyen típusú iratot könnyedén, átlátható módon rendszerezhetünk, ezáltal csökkenthetjük, elkerülhetjük az emberi beavatkozásból származó hibákat.


A SMARTcapture automatizáltan kezeli a számlákra, kérvényekre, igényekre vagy megrendelésekre épülő dokumentumfolyamatokat. Ezáltal növeli a hatékonyságot, és költségcsökkenést eredményez a helyi jogszabályok és előírások betartása mellett.

Értékajánlat:


  • Beszkennelt képek minőségének javítása
  • Űrlapok elektronikusan használható formátumba konvertálhatósága
  • Vonalkód alapú azonosítás és feldolgozás támogatása
  • Testreszabható alkalmazás, a multifunkciós eszközök kezelőfelületének hozzáigazíthatósága
  • Felhasználói hibák számának csökkentése munkafolyamatok beállításával
  • A feldolgozás után a dokumentumot akár egy időben e-mailként is küldhető, vagy közvetlenül a dokumentummenedzsment rendszerekbe is továbbítható
  • Lehetőség van e-mail küldésre, megosztott/nyilvános FTP-re való dokumentum feltöltésre vagy akár PC-re/Microsoft Office alkalmazásokba való közvetlen adatbevitelre, feldolgozására

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!