Testre szabható megoldások, amik egyszerűsítik IT folyamatait!


Egyesített IT szolgáltatások az Ön üzletének!

Workplace Hub

IT infrastruktúra egy négyzetméteren menedzselt IT szolgáltatásokkal


A Workplace Hub a jövő irodai IT infrastruktúrája, mely egyszerűsíti az IT munkafolyamatokat optimális költségek mellett, időt és energiát takarít meg növelve ezzel cége hatékonyságát, továbbá magas szintű biztonságot nyújt adatai védelmére. A felhasználók számára könnyen és gyorsan érthető. Felejtse el a bonyolult és összetett IT munkafolyamatokat és koncentráljon üzlete fejlesztésére!

IT megoldások vállalatoknak

 

A Konica Minolta mint IT szolgáltató vállalat ügyfeleinek országszerte nyújt teljeskörű megoldásokat az IT infrastruktúra területén, legyen szó IT Helpdesk szolgáltatásról, központi kliens menedzsmentről, szerver üzemeltetésről, vezetékes és vezeték nélküli hálózat tervezésről vagy éppen adatbiztonsági megoldásokról. Ide sorolandó komplett IT rendszerünk is a Workplace Hub, mely  révén az IT infrastruktúra üzemeltetése egyszerűbbé tehető optimális költségek mellett, magas szintű adatbiztonságot nyújtva.
Megoldásainkat elsősorban azon ügyfeleinknek ajánljuk, ahol nincs dedikált belső IT, vagy a meglévő IT erőforrás hiányban szenved, tehermentesíthető vagy kiegészíthető a meglévő IT kapacitás, egyes szakmai komptenciák hiányoznak, vagy az infrastruktúrát is szolgáltatásként vennék igénybe.
Milyen előnyökkel jár, ha a Konica Minolta üzemelteti IT infrastruktúráját?
 

  • Tervezhető költségek – előre meghatározott tartalom és költségszintek
  • Az üzemeltetés nem a belső erőforrásokat terheli
  • Országos lefedettség
  • Gördülékeny és biztonságos átállás
  • SLA alapú professzionális szolgáltatás– kiszámítható, garantált szolgáltatási színvonal
  • Hatékonyan menedzselt szolgáltatás, definiált folyamatok szerint
  • Rugalmasság és folyamatos szolgáltatás fejlesztés

 

Információ menedzsment

 

A folyamatosan növekvő adminisztráció, a manuális és sokszor átláthatatlan, komplex munkafolyamatok elveszik a figyelmet a fontosabb üzleti feladatokról. Továbbá napról napra egyre több információval dolgozunk,  a dokumentumok strukturáltalan kezelése, különböző helyeken történő tárolása, az átláthatóság és kontroll hiánya megnehezítik a dolgozók mindennapi életét és nem utolsó sorban további emberi erőforrás bevonását is eredményezhetik.
A fő probléma általában a gyors és hatékony adatkinyerés és adatfeldolgozás hiánya, az egységes adatinfrastruktúra, az időigényes adminisztrációs és nem biztonságos folyamatok.
Tegye hatékonyabbá az információval kapcsolatos vállalati folyamatait a Konica Minolta Tartalom Menedzsment szolgáltatásaival.
 

  

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!