Tartalommenedzsment

Segítünk Önnek megvalósítani speciális igényeit egy rendszeren belül!

Ha volt már problémája a vállalaton belüli online közös munkával, vagy a nagy mennyiségű dokumentummal, akkor Önnek ajánljuk a tartalommenedzsment szolgáltatásunkat!


A Konica Minolta tartalomkezelő rendszerével Önnek lehetősége nyílik arra, hogy speciális igényeit egy rugalmas rendszeren belül megvalósíthassa, legyen szó akár dokumentumokhoz, vagy más tartalomhoz kapcsolódó feladatok megoldásáról.

A tartalomkezelő szolgáltatások előnyei:

  • Használata egyszerű. Drag and drop funkció, előnézeti képek, listakészítés.
  • Új módszer a közös munkára. A SharePoint segítségével a munkatársak sokkal könnyebben kommunikálhatnak egymással, így a munkaidő is redukálható.
  • Könnyű dokumentummegosztást biztosít a jogosult felhasználók számára.
  • Egyszerű felület az információcsere számára.
  • A csapatok között a kommunikáció és a feladatok visszakereshetők, átláthatók, összefűzhetők és ütemezhetők.
  • A dokumentumok keresése egyszerű azonosító, kulcsszavak vagy metaadatok alapján.
  • A mobilitásnak köszönhetően akkor is elérhetjük a tartalmakat, ha épp úton vagyunk
  • További alkalmazások felhasználásával kiterjeszthetők a megoldások, ezzel bővítve a funkcionalitásokat.

A felépítés lehetővé teszi a skálázhatóságot. A molduloknak köszönhetően bármilyen tartalomkezelési igényt képes lefedni a legegyszerűbbektől a legbonyolultabbakig.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!