IT Biztonság

Konica Minolta: az IT-dilemma stratégiai megoldása


Az informatikai környezetek egyre összetettebbé és időben folytonosan elérhetővé válnak. Ezzel együtt egyre nagyobb a valószínűsége, hogy számítógépes támadások érjék akár az Ön vállalatát. Napjaink IT világában egyértelmű, hogy a technológia önmagában nem tud megfelelő szintű védelmet biztosítani. Vállalatunk szakértelme és átfogó tapasztalata lehetővé teszi, hogy teljes körű áttekintést kapjunk cége tevékenységéről, így Ön számára a lehető legmegfelelőbb megoldást határozzuk meg. Szakértőink az IT biztonsági követelmények vizsgálata után Önnel együtt dolgozzák ki a teljes biztonságot nyújtó koncepciót.

Napjainkban a vállalatok rákényszerülnek az informatikai környezetük minden eddiginél biztonságosabbá tételére, ezek a kihívások pedig évről évre egyre bonyolultabbnak ígérkeznek, mind a rendszerek, mind a bűnözők által a támadásra használt technikák összetettsége és növekvő volumene miatt.


A statisztikát tekintve a kis- és közepes méretű vállalatok (KKV-k) a leginkább érintettek a számítógépes támadásokat illetően. A modern üzleti világban azonban már nem az számít, hogy egy multinacionális vállalatról vagy egy kis cégről beszélünk. A kérdés nem az, hogy fogja-e támadás érni a vállalatot, hanem sokkal inkább az, hogy ez mikor fog bekövetkezni.


Ahhoz, hogy az Ön vállalata is rendelkezzen hathatós védelemmel, az IT biztonságot stratégiai megközelítésből érdemes megvizsgálni. Ilyen megközelítés hiányában a vállalat elveszíti azt az átláthatóságot és azt a reakcióképességet, ami egy támadás ellen szükséges lenne, és így egy vészhelyzet váratlanul érintheti a mindennapi üzletmenetet. A stratégiai megközelítésnek köszönhetően kiber-biztonságát tovább fejlesztheti a megfelelő intézkedésekkel.


A Konica Minolta szolgáltatási magába foglalják az átfogó hálózat analízist, beleértve a szegmentációt, a tűzfal szabályokat, nyomtatóinak és fénymásolóinak implementációját és a későbbi elemzéseket. A rendszeres és folytonos sebezhetőségi elemzés pedig felderíti az esetleges támadófelületet.

IT Biztonság

IT Biztonság

Átfogó biztonság Ön munkakörnyezetének

Szolgáltatásunkkal garantált az esetleges fenyegetések elleni folytonos rendszer monitorozás, a védettség megfelelő biztonsági szoftverek telepítésével és kezelésével, beleértve a tűzfalat, a VPN-t, vírus elleni védelmet, a spam-mentességet, a behatolás megelőzést, a tartalomszűrést és a sávszélesség-kezelést, valamint az alkalmazás vezérlést, a központi jelentéstételt és a DDOS-védelmet.

Hardver
hardware icon
Konica Minolta Printing Hardver

Szeretne kimagasló eredményeket elérni a digitális nyomdaiparban? A Konica Minolta nyomdaipari rendszerei és Irodai hardverei nagysebességű fekete-fehér nyomtatást, professzionális minőségű inline finishelési lehetőségeket biztosítanak az összetett feladatok és egyéb kihívások megoldásához. Cége méretétől és szakterületétől függetlenül hardvereink lehetővé teszik a nyomtatási infrastruktúra kiépítését, a digitális tartalmak kezelését, a legmodernebb mérőeszközöket és más megoldásokat integrálását, melyek fejleszthetik munkafolyamatait.

Szoftver
software icon
Konica Minolta Szoftver Termékek

A Konica Minolta képes megoldást nyújtani a vállalti folyamatokba felmerülő problémákra, igazodik a különböző munkastílusokhoz, és olyan szoftver megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek az iparág igényeinek. A rendszer használatával kontroll alatt tarthatja nyomtatási és másolási tevékenységek költségét, és fejlett biztonsági intézkedéseket hozhat, amivel meggátolhatja az érzékeny dokumentumok illetéktelen kézbe kerülését. A Konica Minolta számára az ügyfelek igényeinek kielégítése az egyik legfontosabb szempont, így még a legnagyobb szoftverkövetelményeket támasztó szervezeteket is megfelelően tudja kiszolgálni.

Szolgáltatások
service icon
Mindig az Ön szolgálatában

Tapasztalt, megbízható tudású szakembereink segítenek elsajátítani a termékek magabiztos használatát és működtetését, valamint állnak rendelkezésére a további felmerülő kérdésekben. Szolgáltatásainkba beletartoznak az optimalizált nyomtatási szolgáltatások a tanácsadás kombinálásához; a hardver és szoftver implementáció; a munkafolyamat-kezelés a dokumentum utáni kiadások csökkentéséhez; és az intelligens biztonsági szolgáltatások is.

Munkakörnyezetének átfogó biztonsága

Mivel az „emberi tényező” gyakran fontos szerepet játszik az informatikai biztonság megőrzésében, kiegészítjük ezt a megközelítést a munkatársai tudatosságának növelésével. Ez magában foglalhatja a hagyományos tréningeket, az élő hackelési beszélgetéseket, a merchandisingot használó kampányokat, és még sok más.

Számos szoros partnerséget tartunk fenn olyan különböző ellátókkal, akik innovatív megközelítésű szolgáltatók és erős portfólióval rendelkező globális szereplők. Professzionális szolgáltatási csapatunk segítséget nyújt a Proof of Concep-től kezdve, az Implementáción és a Rollout-on át egészen a Support-ig.

   

   

Műszaki tulajdonságok ikonja

Készenlét Incidens Reakcióra, Gyors Ellenőrzésre, Malware Keresésre, Fenyegetés Keresésre, Állapot Vizsgálatra, Digitális Nyomozásra

Termelékenységi tulajdonságok ikonja

A hálózati szegmentáció, és a tűzfal szabályok ellenőrzése, a nyomtatók és másolók biztonsági ellenőrzése


Minőség funkció ikonja

Külsőleg, egyéni alapon Single Target; belsőleg, Black Team, beleértve WLAN és OSINT; külsőleg és belsőleg, Red Team, beleértve Social Engineering és OSINT

Touch feature icon

PoC – Implementáció, Rollout és Support

Személyre szabási funkció ikonja

Egyszeri beolvasások és értékelések, Implementation Vulnerability Management folyamat, mint rendszeres vizsgálat, és az értékelés támogatása

Használhatóság funkció ikonja

USB stick-ek, levelező kampányok, info-események és tréningek, merchandising, és live hacking esemény