IT Biztonság

Konica Minolta: az IT-dilemma stratégiai megoldása


Az informatikai környezetek egyre összetettebbé és időben folytonosan elérhetővé válnak. Ezzel együtt egyre nagyobb a valószínűsége, hogy számítógépes támadások érjék akár az Ön vállalatát. Napjaink IT világában egyértelmű, hogy a technológia önmagában nem tud megfelelő szintű védelmet biztosítani. Vállalatunk szakértelme és átfogó tapasztalata lehetővé teszi, hogy teljes körű áttekintést kapjunk cége tevékenységéről, így Ön számára a lehető legmegfelelőbb megoldást határozzuk meg. Szakértőink az IT biztonsági követelmények vizsgálata után Önnel együtt dolgozzák ki a teljes biztonságot nyújtó koncepciót.

Napjainkban a vállalatok rákényszerülnek az informatikai környezetük minden eddiginél biztonságosabbá tételére, ezek a kihívások pedig évről évre egyre bonyolultabbnak ígérkeznek, mind a rendszerek, mind a bűnözők által a támadásra használt technikák összetettsége és növekvő volumene miatt.


A statisztikát tekintve a kis- és közepes méretű vállalatok (KKV-k) a leginkább érintettek a számítógépes támadásokat illetően. A modern üzleti világban azonban már nem az számít, hogy egy multinacionális vállalatról vagy egy kis cégről beszélünk. A kérdés nem az, hogy fogja-e támadás érni a vállalatot, hanem sokkal inkább az, hogy ez mikor fog bekövetkezni.


Ahhoz, hogy az Ön vállalata is rendelkezzen hathatós védelemmel, az IT biztonságot stratégiai megközelítésből érdemes megvizsgálni. Ilyen megközelítés hiányában a vállalat elveszíti azt az átláthatóságot és azt a reakcióképességet, ami egy támadás ellen szükséges lenne, és így egy vészhelyzet váratlanul érintheti a mindennapi üzletmenetet. A stratégiai megközelítésnek köszönhetően kiber-biztonságát tovább fejlesztheti a megfelelő intézkedésekkel.


A Konica Minolta szolgáltatási magába foglalják az átfogó hálózat analízist, beleértve a szegmentációt, a tűzfal szabályokat, nyomtatóinak és fénymásolóinak implementációját és a későbbi elemzéseket. A rendszeres és folytonos sebezhetőségi elemzés pedig felderíti az esetleges támadófelületet.

IT Biztonság

IT Biztonság

Átfogó biztonság Ön munkakörnyezetének

Szolgáltatásunkkal garantált az esetleges fenyegetések elleni folytonos rendszer monitorozás, a védettség megfelelő biztonsági szoftverek telepítésével és kezelésével, beleértve a tűzfalat, a VPN-t, vírus elleni védelmet, a spam-mentességet, a behatolás megelőzést, a tartalomszűrést és a sávszélesség-kezelést, valamint az alkalmazás vezérlést, a központi jelentéstételt és a DDOS-védelmet.

Hardver
hardware icon
Konica Minolta Printing Hardver

Szeretne kimagasló eredményeket elérni a digitális nyomdaiparban? A Konica Minolta nyomdaipari rendszerei és Irodai hardverei nagysebességű fekete-fehér nyomtatást, professzionális minőségű inline finishelési lehetőségeket biztosítanak az összetett feladatok és egyéb kihívások megoldásához. Cége méretétől és szakterületétől függetlenül hardvereink lehetővé teszik a nyomtatási infrastruktúra kiépítését, a digitális tartalmak kezelését, a legmodernebb mérőeszközöket és más megoldásokat integrálását, melyek fejleszthetik munkafolyamatait.

Szoftver
software icon
Konica Minolta Szoftver Termékek

A Konica Minolta képes megoldást nyújtani a vállalti folyamatokba felmerülő problémákra, igazodik a különböző munkastílusokhoz, és olyan szoftver megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek az iparág igényeinek. A rendszer használatával kontroll alatt tarthatja nyomtatási és másolási tevékenységek költségét, és fejlett biztonsági intézkedéseket hozhat, amivel meggátolhatja az érzékeny dokumentumok illetéktelen kézbe kerülését. A Konica Minolta számára az ügyfelek igényeinek kielégítése az egyik legfontosabb szempont, így még a legnagyobb szoftverkövetelményeket támasztó szervezeteket is megfelelően tudja kiszolgálni.

Szolgáltatások
service icon
Mindig az Ön szolgálatában

Tapasztalt, megbízható tudású szakembereink segítenek elsajátítani a termékek magabiztos használatát és működtetését, valamint állnak rendelkezésére a további felmerülő kérdésekben. Szolgáltatásainkba beletartoznak az optimalizált nyomtatási szolgáltatások a tanácsadás kombinálásához; a hardver és szoftver implementáció; a munkafolyamat-kezelés a dokumentum utáni kiadások csökkentéséhez; és az intelligens biztonsági szolgáltatások is.

Ismerje meg, hogyan tudjuk személyre szabni a legjobb megoldást az Ön számára!

Ismerje meg, hogyan tudjuk személyre szabni a legjobb megoldást az Ön számára!

Lépjen velünk kapcsolatba

A Konica Minolta megoldásokat kínál a beléptetés, az adatbiztonság, a hálózati- és a szkennelés biztonság érdekében, a különböző eszközök funkcionalitásának megfelelően beállítva. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, hogyan tudjuk megoldásainkat az Ön igényeinek megfelelően testre szabni az adat- és a vállalati IT környezetének védelme érdekében.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:*

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Kövessen minket a LinkedIn oldalunkon!

Cégünkről, innovációinkról, eseményeinkről, állásajánlatainkról és egyéb híreinkről már a Linkedin oldalunkon is olvashat.
Kövessen minket!
Kövessen minket!