Hálózatüzemeltetés

Informatikai hálózatok üzemeltetésével kapcsolatos megoldásaink

Válassza a Konica Minoltát akkor is, ha az irodai hálózat menedzsmentjéről van szó!


A vállalati informatikai infrastruktúra egyik legfontosabb eleme az informatikai hálózat, amely a cég üzleti igényeit kiszolgáló informatikai rendszerek és szolgáltatások alapja. Napjainkban a tárolt adatmennyiségek és sávszélességigények növekedése, a virtualizált környezetek és a mobil eszközök térnyerése, a hálózatok szükségszerű nyitottságában rejlő biztonsági kockázatok mind olyan infrastruktúrát követelnek meg, amely gyors, mindig rendelkezésre áll, továbbá a változó igényekre és a felmerülő hibákra képesek azonnal reagálni.

Miért érdemes szolgáltatásunkat igénybe vennie?

Manapság rendkívül fontos a hatékony, biztonságos és hosszútávon fenntartható infrastruktúra üzemeltetése, ezen belül is a hálózat részeit képző eszközök állapotának, működésének, terheltségének folyamatos monitorozása, vagyis a hálózatot alkotó összetevők menedzsmentje. A proaktív menedzsment tevékenység alapján a felügyeleti rendszerek segítségével megelőzhetőek a fokozott igénybevételből, meghibásodásokból eredő szolgáltatási szint csökkenések.
Továbbá gyorsan és megfelelő idő alatt lehet diagnosztizálni és elhárítani azokat a már kialakult hálózati hibákat, illetve az elvárt szolgáltatási szintnek megfelelően lehet helyreállítani a kiesett szolgáltatásokat, funkciókat, amelyek hatással vannak a vállalat üzletmenetére. A hálózati infrastruktúra menedzsmentjéhez tartozik tovább az aktív és passzív eszközök kezelése, valamint a vezetékes és vezetéknélküli hálózatokhoz tartozó konfigurációk menedzsmentje a határvédelmi megoldásokkal kiegészítve.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!