Felhő alapú megoldások

Vegyen igénybe a felhő alapú szolgáltatásokat saját infrastruktúra építésének és fenntartásának költsége nélkül!

Modernizálja vállalata IT infrastruktúráját, és használja ki a felhőmegoldásokban rejlő lehetőségeket. Érje el bárhonnan bármikor a céges alkalmazásait, adatbázisait és dokumentumait, a felhő rugalmasságának köszönhetően!


Cége növekedése nem feltétlenül jelenti az IT költségek növekedését is. A felhő költséghatékony megoldást jelent cégének, és az IT üzemeltetés terhét is leveszi kollégái válláról, hogy a fontosabb, üzleti problémák megoldásán dolgozhassanak.

A felhő szolgáltatások igénybevételekor a szerverről, hardverről és legtöbb esetben az alapszoftverről nem a végfelhasználónak kell gondolkodnia. Ennek köszönhetően a karbantartás és telepítés díját is megspórolhatja, nem is beszélve a kezdeti beruházásokról.

A megrendelő biztos lehet abban, hogy a számára fontos szolgáltatások megfelelő minőségű kiszolgáló számítógépen, kockázat nélkül futnak, hiszen egy meghibásodás elhárítása a felhőszolgáltató feladata és költsége.


Teljes körű konzultációt nyújtunk, melynek során feltérképezzük üzleti igényeit, és szakértő kollégáink szakmai tudása és tapasztalata alapján kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb felhős megoldást.


Cége működési felépítéséhez alkalmazkodó, egyedi felhő-migrációs tervet készítünk, mely mindenben megfelel az Ön elvárásainak. Segítséget nyújtunk a felhőrendszer kialakításában, anélkül, hogy fennakadást okoznánk a megszokott üzletmenetben, majd a kész megoldáshoz folyamatos támogatási szolgáltatást biztosítunk.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!