Kliensüzemeltetés

Forduljon bizalommal IT szakembereinkhez

Vegyen igénybe az SLA alapú, professzionális szolgáltatást, hogy optimalizálja költségeit és növelje felhasználói elégedettségét!


A Konica Minolta által biztosított szolgáltatásnak köszönhetően minimalizálhatja a kliensoldali meghibásodásból származó időveszteséget, ezzel akár költségei is csökkenhetnek. Felhasználói elégedettek lesznek, mivel az IT szakembereink segítségére bármikor számíthatnak, akik mindig a legjobb tudásuk szerint oldják meg a felmerült problémákat.

Egy jól menedzselt kliens üzemeltetési szolgáltatásra optimális költség és felhasználói elégedettség jellemző. Ennek eléréséhez szükséges a megfelelő megoldást és reakcióidőt definiálni a felhasználók felé. A bejelentések száma redukálható a támogatott hardverek és szoftverek standardizálásával, ugyanakkor csökkenthető az időráfordítás, ami így tovább növeli az elégedettséget.

A kliensüzemletetési szolgáltatásunk az üzemeltetett informatikai szolgáltatások (operációs rendszer, irodai szoftver környezet) helyreállítását, illetve az előforduló problémák megoldását jelenti. Ez a szolgáltatásunk két jól elkülöníthető tevékenységi körből áll: incidens- és problémamenedzsment, ill. szolgáltatási igények teljesítése. Ez utóbbi a klienskörnyezet esetén az ún. IMAC (install, move, add, change) szolgáltatásokat jelenti, amelyek az irodai környezettel kapcsolatosan igényelt standard változások implementálását jelenti.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!