Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

drupa 2024

Save the date

Megosztás

Folyamatosan az innováció útján

Látogasson el a Konica Minolta standjára, a 8B csarnokba


Vegyen részt Ön is a 2024-ben megrendezésre kerülő DRUPA nyomdaipari kiállításon, ahol a Konica Minolta standján gyakorlati bemutatók és személyes konzultációk keretében lehetősége nyílik élőben megismerkedni legújabb nyomdatechnikai és ipari nyomtatási innovációinkkal. Ügyfeleink számára,  a piaci igényeket szem előtt tartva, legújabb fejlesztéseinkkel és professzionális szolgáltatásainkkal törekszünk a termelékenység, a minőség és a fenntarthatóság folyamatos növelésére.


Mire számíthat, ha ellátogat standunkra?
 

  • Első kézből tapasztalhatja meg a nyomtatásban rejlő lehetőségeket, ahol minden nyomtatott oldal, csomagolás, címke, lakk, fólia és kivitelezés páratlan értéket képvisel.
  • Bemutatjuk legújabb innovatív megoldásainkat.
  • Fedezze fel az Ipar 5.0 világát, ahol a skálázhatóság, a kapacitás megbízhatósága, a fenntarthatóság és az intelligens gyártásautomatizálás találkozik egymással!

Mire számíthat a drupa 2024-en


 

Stand

×

Stand

Látogasson el a Drupa 2024 Kiállításon a Konica Minolta standjára (Hall 8b), és fedezze fel a legújabb nyomdaipari innovációinkat!

Bemutatjuk a nyomdaipari rendszereink digitális fejlődését, és az ipar 5.0 automatizálása felé vezető utat. Ismerje meg megoldásainkat, melyek új megvilágításba helyezik a termelékenységet, a minőséget és a fenntarthatóságot a nyomtatás világában.
 

Toner

×

Toner

Ismerje meg a Konica Minolta digitális nyomtatórendszereit! Automatizálási megoldásainkkal jelentősen növelheti a teljesítményt a munkafolyamatok során, és intelligens finisher megoldásainkkal kiemelkedő nyomtatási termékeket hozhat létre.

Csomagolás

×

Csomagolás

A hullámkarton dobozok gyártására szolgáló digitális nyomdarendszereinkkel élénk színeket és vízállóságot biztosíthat a termékeknek, továbbá növelheti a teljesítményt az automatikus adagolással és az egymásra helyezéssel. A Drupán bemutatjuk a csúcstechnológiát és a zökkenőmentes funkcionalitást egyesítő MGI AlphaJet-et.

Szoftver

×

Szoftver

Ismerje meg a nyomtatás automatizálása által kínált előnyöket a Konica Minolta standján! Bemutatjuk AccurioPro Dashboard megoldásunkat, amely átfogó elemzést és optimalizálást kínál a nyomdai munkafolyamatokhoz. Fedezze fel a programozott nyomtatást, az elrendezéselemzést és a sokoldalú VDP (változó adatnyomtatás) lehetőségeket, amelyek mind beépülnek professzionális rendszereinkbe. Ezek a megoldások nemcsak a költségek csökkentésére és a termelékenység növelésére szolgálnak, hanem üzleti növekedését is támogatják. Vegyen részt élő szoftverbemutatóinkon!

Tintasugaras nyomtatás

×

Tintasugaras nyomtatás

A tintasugaras nyomtatás segítségével változatosabbá teheti nyomtatott termékeit, és kiemelkedhet a versenytársak közül. Az automatizált munkafolyamatok révén növelheti a jövedelmezőséget és csökkentheti az előkészítési költségeket, így bővítve piaci lehetőségeit. A Konica Minolta tintasugaras rendszerei szinte bármilyen felületre képesek nyomtatni – a strukturált anyagoktól és műanyagoktól kezdve a hajtogatott kartonig és hullámkartonig. A megjelenés különösen fontos ezen a területen: fedezze fel a lakkozás és fóliázás korlátlan lehetőségeit.

Címkegyártás

×

Címkegyártás

A digitális címkegyártás folyamatosan fejlődik. Használja ki ezt a növekedést, és látogasson el standunkra, hogy megismerje, hogyan élhet az end-to-end digitális címkenyomtatási folyamat előnyeivel – a címkék gyártásától és díszítésétől a vágásig.

Egyéb

×

Egyéb

A nyomdaipar dinamikus világában akár minden igényére megoldást kínálunk. Ismerje meg ipari nyomtatási szakértő partnerünket, az IIJ-t, amely testreszabott megoldásokat kínál szinte bármilyen felület nyomtatására. Fedezze fel színérzékelő megoldásainkat, amelyek segítik a tökéletes szín elérését, és tekintse meg textilnyomtatási üzletágunk mintáit is.

What can you see at our stand?

Download our stand guide to discover the experiences we have in store for you.

DOWNLOAD HERE


 

 

A Drupa az iparágunk egy fontos alapköve. Edukatív, informatív és inspiráló, nagyon várjuk, hogy részesei lehessünk. Mint a globális nyomdatechnológiai piac meghatározó szereplőinek egyike, a Konica Minolta ismét fontos résztvevője lesz a kiállításnak. Mivel a fenntarthatósági és a társadalmi felelősségvállalási célok iránti elkötelezettségünk igen számottevő, alig várjuk, hogy standunkon köszönthessük a témában érdeklődőket, és segítsük őket lehetőségeik újragondolásában, a nyomtatásban rejlő potenciál megtalálásában és inspiráljuk kreatív ötleteiket.
 
A Drupa tökéletes platformot biztosít számunkra a legújabb technológiáink és fejlesztéseink bemutatására, további lehetőségeket kínálva ügyfeleinknek digitalizációs fejlődésükhöz.

Olaf Lorenz,
Head of International Marketing and General Manager Brand Experience Division

Folyamatosan az innováció útján

Folyamatosan az innováció útján

Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

Weboldal