Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

drupa 2024

Jegyvásárlás most!
Save the date

Megosztás

Folyamatosan az innováció útján

Látogasson el a Konica Minolta standjára, a 8B csarnokba


Vegyen részt Ön is a 2024-ben megrendezésre kerülő DRUPA nyomdaipari kiállításon, ahol a Konica Minolta standján gyakorlati bemutatók és személyes konzultációk keretében lehetősége nyílik élőben megismerkedni legújabb nyomdatechnikai és ipari nyomtatási innovációinkkal. Ügyfeleink számára,  a piaci igényeket szem előtt tartva, legújabb fejlesztéseinkkel és professzionális szolgáltatásainkkal törekszünk a termelékenység, a minőség és a fenntarthatóság folyamatos növelésére.


Mire számíthat, ha ellátogat standunkra?
 

  • Első kézből tapasztalhatja meg a nyomtatásban rejlő lehetőségeket, ahol minden nyomtatott oldal, csomagolás, címke, lakk, fólia és kivitelezés páratlan értéket képvisel.
  • Bemutatjuk legújabb innovatív megoldásainkat.
  • Fedezze fel az Ipar 5.0 világát, ahol a skálázhatóság, a kapacitás megbízhatósága, a fenntarthatóság és az intelligens gyártásautomatizálás találkozik egymással!

Csatlakozzon a V.I.P klubunkhoz

Maradjon naprakész a Konica Minolta Drupa 2024 híreivel kapcsolatban!

Csatlakozzon VIP klubunkhoz, és értesüljön elsőként az exkluzív információkról, hírekről és bejelentésekről a Konica Minolta Drupa 2024 eseményén történő szerepvállalásával kapcsolatban.

A klubhoz való csatlakozást egy különleges ajándékkal díjazzuk standunknál.
 

CSATLAKOZÁS A VIP KLUBHOZ


 


 

A Drupa az iparágunk egy fontos alapköve. Edukatív, informatív és inspiráló, nagyon várjuk, hogy részesei lehessünk. Mint a globális nyomdatechnológiai piac meghatározó szereplőinek egyike, a Konica Minolta ismét fontos résztvevője lesz a kiállításnak. Mivel a fenntarthatósági és a társadalmi felelősségvállalási célok iránti elkötelezettségünk igen számottevő, alig várjuk, hogy standunkon köszönthessük a témában érdeklődőket, és segítsük őket lehetőségeik újragondolásában, a nyomtatásban rejlő potenciál megtalálásában és inspiráljuk kreatív ötleteiket.
 
A Drupa tökéletes platformot biztosít számunkra a legújabb technológiáink és fejlesztéseink bemutatására, további lehetőségeket kínálva ügyfeleinknek digitalizációs fejlődésükhöz.

Olaf Lorenz,
Head of International Marketing and General Manager Brand Experience Division

Folyamatosan az innováció útján

Folyamatosan az innováció útján

Düsseldorf

Stockumer Kirch Street 61 · 40474 Düsseldorf

Weboldal

Csatlakozzon a V.I.P klubunkhoz

Izgatottan osztjuk meg Önökkel a drupa 2024-es híreinket. Kérjük, regisztráljon, és 2024 márciusában kapja meg az első e-mailt.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!