Lemaradt az eseményről?


Nézze vissza márciusi Digital Workplace eseményünk előadásait.
 


Digitális Munkahely megoldások szállítójaként célunk, hogy a vállalatokat olyan rendszerekkel támogassuk, amelyek hozzájárulnak az irodai és az otthoni munkavégzés hatékonyabbá tételéhez, illetve a csapatmunka fejlesztéséhez.

Költséghatékony, gyorsan telepíthető keretrendszerek révén elérhetővé tesszük a kis és középvállalkozások számára egyes szervezeti folyamataik digitalizálását, a manuális munka csökkentését, melyek egyben a munkahelyi idő megfelelő kihasználásához és dolgozói elégedettséghez vezetnek.  


Regisztráljon, és Ön is megnézheti a DIGITAL WORKPLACE VIRTUAL rendezvényen készült videó felvételeinket, ahol részletesen bemutattuk az új Microsoft alapú, gyorsan telepíthető és használható alkalmazásainkat, valós munkahelyi szituációkat demonstrálva.

 

KONFERENCIA VIDEÓK


 

Téma 1:Szerződés-, beszerzés-, projekt- és feladatkezelés modulok bemutatása. Kérdések és válaszok szakértő kollégánk részvételével.

 

Téma 2:HR modulok bemutatása : dolgozói nyilvántartás, szabadság és betegszabadság, jelenléti ív, túlóra kezelés, képzések kezelése, üzleti utak kezelése. Kérdések és válaszok szakértő kollégánk részvételével.


 

SZAKMAI KONZULTÁCIÓ

SZAKMAI KONZULTÁCIÓ

 
A videók megtekintése után várjuk Önt is 2021. április 8-án, az online szakmai konzultáción, ahol kérdéseire válaszolva részletesen átbeszélhetjük az Önt érintő kihívásokat, lehetséges megoldásokat az alábbi munkafolyamatok terén:
 
  • Digitális szerződés-, beszerzés-, projekt-, feladatkezelés
  • Digitális HR folyamatok: dolgozói nyilvántartás, szabadság és betegszabadság, jelenléti ív, túlóra kezelés, képzések kezelése, üzleti utak kezelése
  • Egyéb funkcionális területe munkafolyamatai

REGISZTRÁCIÓ A FELVETT ELŐADÁSOKÉRT

REGISZTRÁCIÓ A FELVETT ELŐADÁSOKÉRT

Regisztráció

Ön is megnézheti a DIGITAL WORKPLACE VIRTUAL rendezvényen készült videó felvételeinket, a videók megtekintése után pedig várjuk Önt is 2021. április 8-án, az online szakmai konzultáción, ahol kérdéseire válaszolva részletesen átbeszélhetjük az Önt érintő kihívásokat, lehetséges megoldásokat.

Részt venne-e az online konzultáción április 8-án.:


Jelenleg rendelkeznek-e Microsoft 365 előfizetéssel?:Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!