ONLINE

Lemaradt az eseményről?

Save the date

Megosztás

MEETUP ONLINE

Regisztráljon, és Ön is megnézheti a DIGITAL WORKPLACE VIRTUAL rendezvényünkön bemutatott elméleti és gyakorlati előadásokat. És a videók megtekintése után várjuk Önt is április 8-án a online konzultációnkon.


Digitális Munkahely Megoldások szállítójaként célunk, hogy a vállalatokat olyan rendszerekkel támogassuk, amelyek hozzájárulnak az irodai és az otthoni munkavégzés hatékonyabbá tételéhez, illetve a csapatmunka fejlesztéséhez.

Költséghatékony, gyorsan telepíthető keretrendszerek révén elérhetővé tesszük a kis és középvállalkozások számára egyes szervezeti folyamataik digitalizálását, a manuális munka csökkentését, melyek egyben a munkahelyi idő megfelelő kihasználásához és dolgozói elégedettséghez vezetnek.


AZ ÖN VÁLLALATÁRA IS JELLEMZŐ?

 

A projektek során gyakoriak a csoportmunka és kommunikációs nehézségek, a státuszok nehezen követhetők, nehéz a szükséges dokumentumok megtalálása.

Komplex rendszerek helyett egyszerűen bevezethető, könnyen tanulható megoldásra van szüksége.

Ahol az egymásra épülő munkafolyamatokat nem lehet egy rendszerben, egy felületen követni, illetve menedzselni, ami többek között idővesztességgel és frusztrációval jár.

Papír alapú dokumentumok és manuálisan kezelt munkafolyamatok sok erőforrást „égetnek el”.

Microsoft megoldásokat már használnak, és gyorsan telepíthető alkalmazásokat keresnek újabb szoftverek beszerzése nélkül.

 
ISMERJE MEG MEGOLDÁSAINKAT BŐVEBBEN!

 

A Konica Minolta Magyarország Kft. nevében ezúton szeretnénk meghívni Önt a MEETUP ONLINE rendezvényünkre, ahol részletesen bemutatjuk új Microsoft alapú gyorsan telepíthető és használható alkalmazásainkat, valós munkahelyi szituációkat demonstrálva, és további szakmai tanácsadással szolgálva kedves vendégeinknek

 

A MODULOKRÓL RÉSZLETESEBBEN AZ ALÁBBI OLDALON OLVASHAT!

Agenda

Agenda
08.
ápr. 2021

Téma 1 ( 09:00 - 10:30 )

Szerződés-, beszerzés-, projekt- és feladatkezelés modulok bemutatása. Kérdések és válaszok szakértő kollégánk részvételével.

Téma 2 ( 10:30 - 12:00 )

HR modulok bemutatása : dolgozói nyilvántartás, szabadság és betegszabadság, jelenléti ív, túlóra kezelés, képzések kezelése, üzleti utak kezelése. Kérdések és válaszok szakértő kollégánk részvételével.

MEETUP ONLINE

MEETUP ONLINE

REGISZTRÁCIÓ

Kérjük a regisztrációnál jelezze, hogy részt venne-e az online konzultáción április 8-án.

Részt venne-e az online konzultáción április 8-án.:


Jelenleg rendelkeznek-e Microsoft 365 előfizetéssel?:Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!