Márkakereskedések Digitalizációja Webinar

| 7 december 2023

December 7-én, a Konica Minolta Magyarország a GÉMOSZ partnereként, az operatív munkafolyamatok digitalizációjának kiemelkedő fontosságáról és rendelkezésre álló megoldásairól szóló online konferenciát tartott. Ez az esemény lehetőséget teremtett arra, hogy részletesen megvitassuk és bemutassuk a digitális átállás kulcsfontosságú aspektusait az üzleti környezet terén.


Az előadáson kiemelt hangsúlyt kapott a Konica Minolta Márkakereskedéseknek szánt legfontosabb értékajánlatai, mint például:
  1. Dokumentumok digitalizálása és központi tárolása: Ez a funkció kiterjed a hitel-, ügyfélszolgálati-, műszaki- és szerviz dokumentumok precíz digitalizálására, szkennelésére és biztonságos centralizált tárolására. A rendszer átfogó megoldást kínál az említett dokumentumtípusok hatékony és strukturált kezelésére.
  2. Automatizált adatfeldolgozás és digitális folyamatok: Lehetővé teszik számos dokumentum automatizált feldolgozását, így a számlák, rendelések, ajánlatok, szerződések és munkalapok gyors és precíz kezelését. Ezáltal növelhető a folyamatok hatékonysága és sebessége.
  3. Postai küldeményekre szabott egyedi megoldások: Az analóg és digitális folyamatok támogatására szolgálnak, ideértve az adatok rögzítését, a munkafolyamatok és feladatkezelés optimalizálását, valamint a dokumentumok hatékony és biztonságos archiválását.
  4. Szerződések centralizált nyilvántartása és digitalizált szerződéskötés: Lehetőséget nyújt a szerződések központi nyilvántartására és a teljes szerződéskötési folyamat digitalizálására. Ezáltal maximalizálható az adminisztratív hatékonyság és minimalizálhatók az emberi hibák lehetőségei.
 
Az előadást követően konkrét gyakorlati példákon keresztül mutattuk be, hogy egyes megoldásaink miként működnek a valóságban, és milyen könnyedén sajátíthatók el azok használata.
Az esemény zárásaként a résztvevőkkel egy konkrét vállalati példán keresztül ismertettük azt, hogy hogyan támogathatjuk digitális transzformációjukat megoldásainkkal. A Petrányi Autó Kft. képviseletében Halász Ferenc részletezte a projekt aktuális állását, az általuk fontolóra vett megoldásokat és az új rendszerre való áttérésüktől várt előnyöket.
 
Köszönjük a résztvevőknek az aktív figyelmet és ezúton is kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!