digitális munkahely támogató megoldás csomag és egyéb M365 bemutató előadás

Konferencia VIdeók

 

INTELLIGENS DIGITÁLIS MUNKAHELY

 

Régebben a munkahelyünkre rendszeresen bejártunk dolgozni azzal a céllal, hogy a munkát megfelelően el tudjuk végezni. Az elmúlt években azonban egyre nagyobb igény mutatkozott a mobilis munkavégzés iránt, valamint  az adatokhoz bárhonnan, bármikor történő hozzáféréséhez egyaránt.
A Konica Minoltánál úgy gondoljuk, hogy a munka nem csupán emberekről (dolgozók), terekről (ahol dolgoznak) és technológiákról (hardver, szoftver) szól. Gyakran mindezeket különálló egységként kezelik, azonban hatékony összekapcsolásukkal létrehozhatjuk az intelligens digitális munkahelyet.
Mi is az az intelligens digitális munkahely?

Az Intelligens Digitális Munkahely (Intelligent Connected Workplace, ICW) egy dinamikus digitális munkamodellt testesít meg, melyet az alábbiak jellemzik:
 
  • különböző adatpontok összekapcsolása,
  • intelligens munkamódszerek,
  • jobb és gyorsabb megértések,
  • döntéstámogatás adatelemzések révén,
  • agilis munkamódszer felé történő haladás


 

MISSZIÓ

 

Küldetésünk, hogy széleskörű innovatív megoldásainkkal és ügyfeleinkkel együttműködve támogassuk őket a digitális átalakulásukban, hogy a megfelelő megoldások alkalmazásával kialakíthassanak egy intelligens digitális munkakörnyezetet. 

 

ReThink Print Model

ÁLLOMÁS 1. | INTELLIGENT CONNECTED WORKPLACE

Dispatcher Paragon

ÁLLOMÁS 1. | INTELLIGENT CONNECTED WORKPLACE

Biztonságos dokumentumkezelés

ÁLLOMÁS 1. | INTELLIGENT CONNECTED WORKPLACE

Közös munkavégzés támogatás

ÁLLOMÁS 1. | INTELLIGENT CONNECTED WORKPLACE

Konzultáció

Konzultáció

Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!