"Minden-az-egyben" IT megoldás

Workplace Hub

Workplace Hub: egyszerűsítse IT megoldásait


Komplett IT rendszer - IT infrasturktúra menedzselt IT szolgáltatásokkal

A növekvő adatmennyiség, a technológia és a komplexitás korában üzletének számtalan kihívással kell szembenéznie: munkavállalói mobilabbak, mint valaha; az adatbiztonsági alapelvek egyre szigorodnak; számos különböző rendszer igényel további fejlesztést; és nem utolsó sorban a munkafolyamatok automatizálása egyre fontosabb szereppel bír.   

 

A Workplace Hub egy olyan komplett IT rendszer, amely a fokozott adatbiztonság mellett leegyszerűsíti az IT infrastuktúrájával kapcsolatos folyamatokat, és megszünteti az azzal járó fejfájásokat. 

 

A Workplace Hub-bal optimalizálhatja az IT-ra fordított költségeit, biztonságban tudhatja adatait és azokkal a feladatokkal foglalkozhat, amelyek valóban számítanak.

Fedezze fel a jövő munkahelyét! Fordítson több időt üzlete fejlesztésére! Egyszerűen – mindent egy helyen.

Technológia, ami Ön köré épül: Konica Minolta Workplace Hub

A különböző rendszerek közötti kompatibilitás problémája egyike a legnagyobb akadályoknak, ami a produktivitás útjába állhat, egészen mostanáig. A munkahelyi informatikai infrastruktúra elemeinek egyesítésével a Workplace Hub megszünteti ezt az akadályt és intelligens alapú szolgáltatásokat kínál. Az IT környezet tervezése, menedzselése és növelése így egyszerűbbé válik, amit általában a szervezetek célként tűznek ki maguk elé. A Workplace Hub-nak köszönhetően a munkavállalók eredményesebben dolgozhatnak bármilyen eszközről és bárhonnan. Vegye kezébe az irányítást technológiája felett! IT az Ön feltételei szerint!

Előnyök

A Workplace Hub több eszközből áll, amelyekkel az informatikai menedzsmentjét javíthatja. Egy teljes informatikai ökoszisztémában egyesíti a menedzsmentet, az együttműködést, a technológiát és a támogatást. Az informatikai szolgáltatások platformját a Konica Minolta fejlesztette ki azzal a céllal, hogy hatékony és eredményes együttműködést nyújtson a vállalkozásoknak, olyan kiemelkedő technológiai partnerekkel, mint a Hewlett Packard Enterprise, a Sophos és a Microsoft.

   

   

WorkplaceHub funkció ikon adminisztrációs felület

Csökkenti az IT komplexitást

WorkplaceHub funkció ikon IT infrastruktúra

Optimalizálja az IT költségeit

WorkplaceHub funkció ikon IT szolgáltatások

Biztonságot nyújt az összes adatának

WorkplaceHub funkció ikon felhasználói felület

A csapat hatékonyságát növeli