HR megoldások

ÜZLETI ÉRTÉKEK

 

ÜZLETI ÉRTÉKEK

 

 

Microsoft 365 környezetre fejlesztett megoldás a stabilitás és megbízhatóság érdekében. Világvezető nagyvállalatokkal együttműködve. Kalkulálható M365 licencdíjak.

Digitálisan futó HR folyamatok, háttérbe szoruló papír vagy e-mail alapú, manuális működés.

Átlátható engedélyezési folyamatok, az információk minden érintettnek azonnal elérhetők.

A dolgozói adatok, dokumentumok és folyamatok tárolása verziótörténettel történik, megkönnyítve ezzel a nyomon követhetőséget.

Működési költségek csökkentése, pénzmegtakarítási lehetőség a munkafolyamatok korszerűsítésével és digitalizálásával!

A digitális folyamatokkal a válaszidő javítható. Segíthetünk a HR személyzetnek gyorsabban és hatékonyabban dolgozni az automatizált folyamatokkal!

Digitalizálás legfontosabb előnye, hogy elősegíti az időtakarékos munkavégzést, mely következtében a HR osztály munkatársai valóban a legfontosabbal foglalkozhassanak: a munkavállalóval.

Az információk mindig naprakészek, míg a hibázás lehetősége gyakorlatilag kizárt.

A digitalizáció biztosítja a munkavállalóknak a saját adataikhoz történő hozzáférést, a vezetők pedig a jelentéseket és a riportokat pillanatok alatt, mindössze néhány kattintással elkészíthetik, így gyakorlatilag önkiszolgálóvá válik a rendszer.

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY


 

Kapcsolat

Kapcsolat
Melyik megoldás iránt érdeklődik?:


Igen, hozzájárulok hogy
Hozzájárulás:

a Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.
Adatkezelés:*
Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.
reCaptcha:*

A *-gal jelölt szövegmezők kitöltése kötelező!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, frissítse a cookie-beállításokat!